Hvordan oppdatere en Garmin Nuvi 200

Hvordan oppdatere en Garmin Nuvi 200


Nye steder og veier våren opp jevnlig. Garmin Nuvi 200 Navigasjonsenheten har evnen til å vise deg lokale bedrifter rundt deg, for eksempel restauranter, bensinstasjoner og hoteller. Hvis du bruker Garmin Nuvi 200 Global Positioning System mottaker og GPS-kart er ikke oppdatert, har du ikke den mest oppdaterte informasjonen. For eksempel, hvis en ny vei er lagt eller en vei har vært stengt, og vet ikke så mye kan føre til en alvorlig forsinkelse på reisen. Pluss nye bedrifter vil ikke bli identifisert på gamle kart. Garmin tilbyr en gratis programvareoppdatering som gjør at du kan oppdatere kartene for Nuvi 200 rett fra datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til nettstedet "Garmin WebUpdater".

2 Klikk på linken "Last ned den nyeste versjonen av WebUpdater programvare" fra Garmin nettside. Følg installasjonsinstruksjonene for å fullføre programvarenedlasting.

3 Koble den ene enden av en USB-kabel til Garmin Nuvi 200 og den andre enden av USB-kabelen til datamaskinen. Webupdater.for.å.laste.ned.WebUpdater programvaren vil søke automatisk etter oppdateringer som trengs for din GPS.

4 Klikk "Yes" hvis WebUpdater beskjed om at en oppdatering er tilgjengelig for din Nuvi 200, og du ønsker å installere den. WebUpdater vil installere programvaren og varsle deg når det er trygt å koble GPS-enheten fra datamaskinen. Hvis ingen oppdateringer er tilgjengelige, vil den varsle deg.