Hvordan omlakker Rubber på frontruten

Gummipakninger er utformet for å feste frontruten på en bil. Sollys og tøffe værforhold vil til slutt føre til at gummipakningen for å visne og tørke ut. Ett alternativ er å erstatte gummipakningen med en ny. En annen og mindre kostbart alternativ er å male gummipakningen. Ommaling gummipakningen er en enkel prosedyre som enkelt kan gjøres. Ommaling gummipakningen ikke bare forbedrer utseendet på bilen, men det gir mer levetid for pakningen og mer beskyttelse for frontruten.

Bruksanvisning

1 Rengjør gummipakningen med mildt rengjøringsmiddel og varmt vann. Bruk en skureklut til å vaske vekk skitt, smuss og rusk. Paint følger bedre til en ren overflate. Tillat gummipakningen for å tørke.

2 Beskytt frontruten og rundt overflaten av bilen med tape og aviser. Tape rundt gummipakningen med blå malerens tape. Lag en blå ramme hele veien rundt frontruten. Dekk til frontruten med avisen og sikre avisen ved taping den til blå grensen. Gjenta prosessen på panseret og toppen av bilen. Utvid avisen 1 til 2 fot fra frontruten. Målet er å beskytte panseret av bilen når gummipakningen blir spraymalt.

3 Kjøp en aerosol spray maling som er designet for auto-detaljering. Malingen kan kjøpes på en bil deler butikken eller en lokal hjem forbedring butikken. Det andre alternativet er å kjøpe et fargestoff, slik som for alltid Svart, spesielt utformet for gummi støping.

4 Maling gummipakningen med aerosol spray. Holder boksen 8 til 10 inches over pakningen. Påfør flere lette strøk i stedet for en tung frakk. La malingen helt tørr mellom programmer.

5 Fjern avisen og tape. Først ta av avisen, og deretter fjerne den blå tape.