Hvordan øke hastigheten på min 2001 Ford Mustang

Ford Mustang er ikke fremmed for muskel bilentusiaster og er en av de mer ikoniske kjøremaskiner i bilens historie. Den 2001 modellen leveres standard med 193 basis hestekrefter, noe som gir bilen sin hastighet. For eiere som ønsker å pumpe noen flere hester ut av motoren, imidlertid, og gi Mustang litt mer fart enn konkurrentene, er det noen trinn du kan ta for å gjøre dette mulig.

Bruksanvisning

1 Bytt ut de gamle lager overskrifter med nye, rørformede overskrifter. Overskriftene er de fire rørene som går fra motoren som konvergerer i eksos. De kan lett bli identifisert med de fire porter som kommer ut av motoren nær fronten. Overskrifter lede avgassene fra motoren og inn i eksossystemet, og de lager overskrifter er ofte kantete, med grove overflater som kan begrense luftstrømmen. Installere nye racing overskrifter er så enkelt som å skru de gamle og bolting nye på, og øker luftstrømmen og gir bilen mer strøm.

2 Oppgrader aksjen luften boksen med en kald luft inntak som tar luft fra motoren, så det er kjøligere, tettere og gir mer oksygen til å brenne. Inntakene kan kjøpes fra praktisk talt alle auto deler butikken og installeres enkelt. Alt det innebærer er unbolting aksjen luften boksen, fjerne den og erstatte den med røret som utgjør inntaket, som festes til spjeldhus med gummikoblinger. En konisk filter er festet til den andre enden av inntaket for å filtrere ut støv.

3 Sett på lager lyddemper med ytelse lyddemper. Aksje lyddempere har små eksos tips som hemmer luftstrømmen ut av motoren. En forestilling skjerf har et bredt eksos åpning som gjør at flere gasser å unnslippe, noe som gir motoren mer kraft. Lyddempere er ikke en snap-on installasjon, imidlertid, og vanligvis krever tjenester av en profesjonell.

4 Legg en supercharger eller en Turbo. Disse enhetene tvinge mer luft inn i inntaket ved hjelp av enten statiske fans (en kompressor) eller drevet fans (turbo) til bokstavelig talt å suge mer luft inn i motoren. De generiske typer kan enkelt installeres ganske enkelt ved å bolte komponenten på forsiden av luftinntaket, mellom den koniske filter og selve innsugningsrøret. Disse endringene gå bra med kalde luftinntakene, men bli advart om at noen er langt mer komplisert å installere enn andre og få råd fra en mekaniker er sterkt anbefalt.

Hint

  • Vær oppmerksom på at modifiserende biler kan annullere sine garantier.