Hvordan øke gass kjørelengde på en Dodge RAM

I en tid med økende bensinpriser er det viktig å prøve å presse hver lille ekstra ut av hver gallon bensin, spesielt for lave MPG biler som Dodge RAM. Heldigvis finnes det en rekke triks du kan prøve å forbedre på bilens kjørelengde. Noen av disse involverer enkelt vedlikehold, mens andre krever en endring i kjørevaner.

Bruksanvisning

1 Få en melodi opp. Sikre at alt i motoren på Dodge RAM kjører jevnt er det første skrittet i å få den beste kjørelengde du kan ut av kjøretøyet. Legg merke til når manualen ber deg om å gå for regelmessig helsesjekk og følg den tidslinjen. Eksperter sier at en dårlig innstilt kjøretøy kan øke drivstofforbruket med opp til 20 prosent.

2 Skift olje med jevne mellomrom. Den generelle anbefalingen er å skifte olje hver 3000 miles. Ved å holde oljen i bilen ren, reduserer slitasjen som forårsakes av friksjonen av de bevegelige deler i motoren.

3 Bruk riktig olje. Den manuelle av RAM vil liste den riktige karakteren av olje, som måles i viskositet, eller i hvilken grad oljen vil motstå flyt.

4 Sjekk lufttrykket ofte og blåse dekkene etter behov. Kjører dekkene enda litt flat kan føre til en betydelig nedgang i gass kjørelengde i RAM. Blås til dekkets riktig trykk og ikke blås da dette kan føre til tap av veigrep og redusert levetid på dekket.

5 Ro ned. For hvert femte miles per time du kjører over 55 kan du miste så mye som 10 prosent av drivstofføkonomi. Det beste alternativet er å bo i nærheten av fartsgrensen.