Hvordan øke batterilevetiden på Blackberry Storm

Hvordan øke batterilevetiden på Blackberry Storm


Mange nye brukere av Blackberry storm er fornøyd med sine telefoner, men oppdager at de ikke får batterilevetiden de forventet. Lære noen enkle teknikker for å rette dine batteri problemer og begynne å maksimere din Blackberry smarttelefon.

Bruksanvisning

1 Lad telefonen i lengre perioder. Plugg din Blackberry i laderen, og la den sitte i minst 15 timer i laderen. Ikke fjern telefonen, selv om anklagen viser "Full". Gjenta i 3 dager. Du bør finne batteriets levetid forlenges, og skal ikke behøve å gjenta dette etter de første gangene. Gå tilbake til lading normalt.

2 Slå av GPS-funksjonalitet for å hindre at batteriet drenering fra stedet søke. Klikk på Valg> Avanserte alternativer> GPS-tjenester> E911. Aktiver å bruke kart eller andre funksjoner etter behov.

3 Endre bakgrunnsbelysningen til en lavere innstilling. Klikk på Alternativer> Tastatur / Skjerm> Bakgrunnslys. Senk bakgrunnsbelysningen fra sin forhåndsinnstilt nivå til den laveste innstillingen du foretrekker.

4 Slå av Bluetooth når det ikke er i bruk. Klikk på Alternativer> Bluetooth. Deaktiver Bluetooth. Aktivere før du bruker eller for kortere perioder når du ønsker å være synlig.