Hvordan montere en TV i en alkove

Hvordan montere en TV i en alkove


Montering av en TV i en alkove kan være en vanskelig utfordring på grunn av redusert mengde manøvrering plass og potensielt off-center pigger. Vinne disse utfordringene for å montere TV i nøyaktig det området du ønsker samtidig som det gir den nødvendige mengden av støtte.

Bruksanvisning

1 Fjern de fire festeboltene på TV ved hjelp av en mot urviseren med en skrutrekker. Sett skruene til side. Disse store bolter er plassert på de fire hjørnene av TVen.

2 Mål diameteren på dine boltene med et målebånd. Besøk en Oppussing, maskinvare eller bygging forsyning butikken og kjøpe fire, 3-tommers bolter i samme diameter.

3 Finn stenderne i din alkove ved hjelp av stud finder. Marker midten av hver stud langs den vertikale lengden på alkove med en blyant.

4 Mål avstanden mellom monteringshullene på fjernsynet og piggene på veggen. Sammenlign avstander. Hvis avstanden matche, går du videre til trinn 9. Hvis avstandene ikke er like, går du videre til neste trinn.

5 Mål høyden på TVen. Mål, mark og kutte to stykker av 2-tommers med 4-tommers trelast som er 4 inches kortere enn høyden på TVen. Dette er dine stud boards.

6 Senter ett stykke trelast kuttet i trinn 5 vertikalt langs den første stud merking. Fest trelast til stud hver sjette inches langs høyden av trelast med skruer plassert en tomme fra venstre og høyre side av trelast. Gjenta dette trinnet på den andre stud merking ved hjelp av den andre stykke trelast kutt i trinn 5.

7 Mål høyden fra toppen av TV til monteringshullene på toppen. Trekk 2 inches fra denne målingen. Mål en tilsvarende avstand fra toppen av hver stud bord. Marker området.

8 Mål høyden fra bunnen av TV til monteringshullene på bunnen. Trekk 2 inches fra denne målingen. Måle en tilsvarende avstand fra bunnen av hver bolt bord. Marker området.

9 Mål, mark og kutte to stykker av 2-tommers med 4-tommers trelast som er 4 inches lengre enn avstanden mellom monteringshull. Dette er dine horisontale mounts.

10 Senter en horisontal montering i løpet av de merkene som er opprettet i trinn 8. nivå styret. Fest styrene sammen ved hjelp av 3-tommers treskruer. Sentrer gjenværende horisontal montering i løpet av de merkene som er opprettet i trinn 9. nivå styrene, fest dem sammen med 3-tommers treskruer.

11 Mål avstanden fra kanten av TV til monteringshullene på høyre side. Trekk 2 inches fra denne målingen. Mål en tilsvarende avstand fra høyre kant av hver horisontal montering. Marker området.

12 Mål avstanden fra kanten av TV til monteringshullene på venstre side. Trekk 2 inches fra denne målingen. Mål en tilsvarende avstand fra den venstre kanten av hver horisontal montering. Marker området.

1. 3 Juster hullene til de tilsvarende horisontale merkene er helt i vater.

14 Bor et hull i den horisontale mounts på alle fire målepunkter som bruker en borekrone som er det samme diameter som dine festeboltene. Tråden en bolt gjennom hvert hull slik at enden av bolten er mellom veggen og den horisontale montere.

15 Plasser fjernsynet foran mount. Reach under og bak tv og slå bunnskruene med klokken inntil sikret i monteringshullene.

16 Nå over og bak tv og slå boltene med urviseren inntil sikret i monteringshullene.

Hint

  • Fest en vippe TV montere til den horisontale styrene ved hjelp av de samme instruksjonene. Denne type mount vil tillate deg å trekke TV-ut av alkove og slå på skjermen for å forbedre visning.