Hvordan montere en ramme Trailer Toolbox

Aluminiums skall av en trailer kanskje må fjernes for å gi tilgang til interne vegg komponenter som er i behov av reparasjon eller for restverdi videresalg fordi hengeren er utenfor sparing. Når tilhengeren er gjenopprettes, bør den aluminiumskallet fjernes forsiktig og uten skade, slik at den kan brukes på nytt. Når tilhengeren skal brytes for berging verdi fjerning fremdeles må utføres med en viss grad av forsiktighet fordi verdien vil bli redusert dersom den er forurenset aluminium, slik som med basisfesteelementer av metall eller plastdeler. I begge tilfeller vil fjerning kreve en betydelig mengde ledig plass rundt hengeren.

Bruksanvisning

1 Bruk en stud finder for å finne ut hvordan ledninger og avløp føres innenfor murene, om å fjerne skallet for restaurering. Marker kjører med malerens tape og unngå å sette verktøy i disse områdene.

2 Fjern alle utvendige beslag fra ett panel om gangen hvis du fjerner skallet for restaurering, og fra hele traileren hvis bryte for berging. Ta av trim rundt vinduer, lufte deksler, rammer rundt generator bay og last bay dører, luker til vanntilkobling og fjære forbindelse ledningsoppbevaring, skremsels lys og kjørelys og veranda lys.

3 Bruk en skrutrekker til å fjerne gjengede festeanordninger og en elektrisk drill for å fjerne hodet på nagler, etter linjene av interne studs, hoops og støtteskinner. Ved hjelp av lirke verktøy med brede blader, som for eksempel maling skraper, lette aluminium skall vekk fra underlaget hvis du fjerner skallet for restaurering. Rock verktøyet frem og tilbake og lette den mellom lagene, tar stor forsiktighet for ikke å tillate materialet å kaste eller krøll.

4 Dra aluminium huden vekk fra underlaget hvis skallet på for berging, ved hjelp av lirke verktøyet til å frigjøre vanskelige områder.

Hint

  • Kantene av aluminium skall paneler er skarpe, særlig hvis de rives opp når det blir dratt vekk fra substratet. Bruk vernehansker.