Hvordan Monter en Soundbar til en TV Stand

En lydplanke gir et sett med høyttalere i en horisontal kabinett med større forsterkning enn de som er bygget inn i en flatskjerm-TV. Du kan legge lyden bar til TV-stativet på bunnen av TV-en, slik at dialogprosjekter naturlig til betrakteren. Verktøy som de fleste hjem har på hånden vil være nødvendig, så vil forsyninger fra en jernvarehandel.

Bruksanvisning

1 Dekke overflaten av et bord med badehåndklær. Plasser soundbar med ansiktet ned på håndklær, slik at teksten på baksiden vender opp.

2 Hold en av de to brakettene slik at den buede enden er oppreist og mot høyre. Plasser sporet på den buede enden over en av monteringshullene på venstre side av lydplanken. Plasser en metallskive over en metallskrue. Sett skrue inn i sporet. Skru metall skrue i monteringshullet med en stjerneskrutrekker.

3 Hold den andre braketten slik at den buede enden er oppreist og mot venstre. Plasser sporet på den buede enden over en av monteringshullene på høyre side av lydplanken. Plasser en metallskive over en metallskrue. Sett skrue inn i sporet. Skru metall skrue gjennom i monteringshullet med skrutrekkeren.

4 Plasser en C-klemme på bordet med den utstikk kategorien vendt opp. Linje opp hullet i kategorien med et hull på bunnen av braketten til venstre. Plasser en metallskive over en metallskrue. Sett inn skruen gjennom hullene i klemmen og braketten. Vri en mutter over skruen på den andre siden av braketten. Trekk til mutteren med en tang. Gjenta prosedyren med den andre C-klemme og braketten til høyre.

5 Hold soundbar horisontalt slik at de to C-klemmer er vendt opp.

6 Klem håndtaket på C-klemmen til venstre slik at kjevene åpne. Plasser kjevene rundt foran venstre kant av TV-stativet. Gjenta prosedyren med den andre C-klemme og foran til høyre kant TV-stativet.

Hint

  • Du kan montere følte i kjevene av klemmene hvis du tror de kan lage riper i TV-stativet.