Hvordan Monter en skrustikke til en pickup lastebil

Hvordan Monter en skrustikke til en pickup lastebil


Hvis du reiser fra en byggeplass til et annet, kan det være lurt å montere en skrustikke til din pickup lastebil. Vises kan monteres til et trinn støtfanger; i innsats hullene på sidene av en lastebil seng; eller på en trekkrok. Ifølge 20-årig veteran industriell smed og metallarbeider Gypsy Wilburn, "The tilhengerfestet mount er minst sannsynlig å forårsake skade på lastebilen når du bruker skrustikke."

Bruksanvisning

1 Mål innvendige mål trekkrok. Kjøp en to-fot lange stykke tykk vegg, strukturelle metallrør som vil passe inn i slutten av stikk. Skyv slangen inn så langt det går.

2 Bor to hull gjennom de eksisterende hullene i tilhengerfestet ved hjelp av en 3/8-tommers diameter kobolt litt.

3 Hvordan Monter en skrustikke til en pickup lastebil

Ta røret og metallplaten til en sveiser som skal sveises i samsvar med diagrammet. Med mindre du er en profesjonell sveiser, ikke forsøk dette selv.

4 Skyv platen og rør inn i trekkrok. Plasser en skive på hver bolt og gli inn i hullene i stikk og slangen. Sett en andre vaskemaskin og en låseskive på bolten på den andre siden; sikre med en mutter.

5 Bor hull med samme diameter som de i bunnen av skrustikke til platen. Mount skrustikke til platen ved hjelp av riktig diameter bolten, med en skive på undersiden av platen, etterfulgt av en låseskive og en mutter. Når du trenger å bruke trekkrok for tauing, fjerne boltene fra metallrør og ta skrustikke og skru av stikk.