Hvordan Monter en Harley Vindus

Ikke alle motorsykler kommer standard med frontruter, og mange som har mindre eller avtakbar fabrikkfrontruter. Montering av en Harley frontruten til din motorsykkel kan gjøre ridning mer komfortable ved å holde vind og insekter ut av ansiktet ditt. I tillegg er Harley frontruter laget av Lexan, et slitesterkt forvrengning bestandig materiale som kan gjøre sykkelen mer aerodynamisk ved å redusere vinden tretthet. Mens montering av frontruten er vanskeligere hvis din Harley ikke kommer standard med en frontruten, har monteringssettet alle nødvendige deler, og alt som kreves for å installere frontruten er litt forberedelser.

Bruksanvisning

Preparat

1 Mål diameteren på din frontlys ramme med målebånd. Denne målingen, sammen med motorsykkelen sin ideelle frontruten spesifikasjoner som finnes i manualen vil hjelpe deg å velge den beste sittende frontruten for motorsykkelen.

2 Sett filler på forsiden drivstofftanker og frontlykter for å unngå riper under installasjonen.

3 Rett motorsykkelens forhjul å holde brakettene fra skrape dine drivstofftanker.

4 Fjern den eksisterende frontruten, hvis det er én. Grip kantene på frontruten, på linje med sentrum, og fast trekk frontruten løs fra foringer sporene. Bruk vernehansker ved frontruten glass er sprukket.

5 Ta frem din nye Harley frontruten sin beskyttende dekke.

6 Varm opp erstatnings Harley frontruten litt før installasjon. Lexan materiale er mer føyelig når den varmes opp, noe som vil gjøre det lettere å montere. Du kan gjøre dette ved å plassere frontruten på toppen av ovnen eller i nærheten av en plass varmeapparatet.

Installasjon

7 Fest kjevene til frontruten bunnenheten på sporene gummibøssingene ligger på braketten på motorsykkelen nedre sted lampe.

8 Hook begge kjevene til frontruten øverste montering stykke på sporene av de beste gummiforinger.

9 Plasser den nye Harley frontruten og de tilkoblede montering brikkene på gummiforinger.

10 Skru Harley frontrute og sine innfatninger til motorsykkelens frontlys ramme eller frontpanelet.

Hint

  • Putting sterke kjemikalier, som for eksempel vannavstøtende midler, på Harley frontruten kan føre til at den blir kjedelig og tåkete.