Hvordan Monter en flatskjerm til Stone

Flatskjerm-TV har blitt stadig mer trekkraft som TV-teknologi valg siden tidlig tjueførste århundre. En av fordelene med flatskjerm-TV til sine CRT forgjengere er at de er mye mindre og veier langt mindre. Montere flatskjerm-TV til en steinmur kan virke som en vanskelig forsøke, men hvis du er hendig vil du være i stand til å gjøre det ved å følge disse instruksjonene.

Bruksanvisning

Boring veggen

1 Se på din festebraketten instruksjonshefte og finne ut hvor langt fra hverandre skruene skal være, og hvor lenge skruer er.

2 Merke av punktene på din steinmur hvor du vil plassere bolter. Vær svært forsiktig og nøyaktig når du gjør dette som ekstra reserve hullene vil potensielt skade veggen.

3 Ta din SDS drill og sett den til "Drill", deretter bore hullene. Hvis du har problemer med å gjøre framskritt med hull, bruk "hammer og drill" -innstillingen på drill. Pass på at du ikke har den satt til " hammer og drill "når du fjerner drill fra veggen.

4 Plasser bolter i veggen og feste monteringssett med en skrutrekker. Vær helt sikker på monteringssettet er tettsittende med veggen før du fortsetter.

5 Ta den andre delen av flatmonteringssett og koble den til TV-en din.

6 Fest alle kablene til TV-en din før du monterer den på veggen som de vil være vanskeligere å nå etter montering.

7 Har en venn hjelp du løfter TVen til monteringsbraketten og fest den fast til veggen.

Hint

  • Bruk 40mm bolter for å montere braketten til veggen for å sikre at det vil holde vekten av TV-en.
  • Det er ekstremt viktig at du måle hvor skruen går inn i veggen før boring. Patching hull i steinen er vanskelig og dyrt, så du ikke ønsker å bore mer enn nødvendig.