Hvordan man kan sammenligne Cell Phone Repeater Boosters

Hvordan man kan sammenligne Cell Phone Repeater Boosters


Droppet cellular telefonsamtaler er en realitet for mange mennesker som lever i kupert eller dårlig levert celle språk områder. Teknologi, for eksempel en mobiltelefon repeater booster, bidrar til å bygge en bedre forbindelse for en husholdning.

Funksjon

En repeater enhet forsterker et innkommende mobilnettet signal. Når den er installert på et tak eller i nærheten av et vindu, er cellulære signaler plukket opp og forsterket for umiddelbare brukere i husholdningen. Mange mennesker er avhengige av disse enhetene for viktig karriereklientell kommunikasjon, melder New York Times.

betraktninger

Mobiltelefon repeatere er solgt av uavhengige elektronikk selskaper som ikke er relatert til mobiltelefon operatører. Avhengig av valgt repeater, kan noen plukke opp noen carrier signal, mens andre bare støtter spesifikke de som er nevnt på repeater emballasje (se referanse 2 og 3). Flertallet av repeatere koster mellom $ 100 og $ 350.

Egenskaper

Selv om noen annonserer en rekkevidde på opp til 2500 kvadratfot, kan omfanget av en booster variere. Noen valg av repeatere inkluderer mobiltyper, samt stasjonære kits. Før du kjøper, må du kontrollere om repeater har de viktigste funksjonene ønsket, for eksempel forsterke datahastighet for nedlasting, i motsetning til bare forsterke telefonsignalet (Se Referanse 2).