Hvordan man kan sammenligne Cell Phone Pakker

Hvordan man kan sammenligne Cell Phone Pakker


Forbrukere bør proaktivt sammenligne mobiltelefon pakker før du kjøper. Det ville være klokt å ta hensyn til dine behov, så dine ønsker. Ekstra perks kan komme med alle pakkene, men målet er å sammenligne dem først. Husk at taletid eller øyeblikk planer, texting pakker, bruk av Internett, dekning og overskudd kostnader bør alle være topp prioritet i utvelgelsesprosessen.

Bruksanvisning

Hvordan man kan sammenligne Cell Phone Pakker

1 Sammenligne taletid eller øyeblikk planer. Hvis du bruker mobiltelefonen for personlig og forretningsmessig bruk, vil det være ganske kostbart å velge en pakke som gir deg bare 500-600 helst minutter med gratis netter og helger. Mobiltelefon selskaper som T-Mobile tilbyr ubegrenset minutt planer. Sammen med ubegrenset snakke planer, er potensielle kunder tilbudt muligheten til å signere en to-års kontrakt eller registrere seg med ingen årlig kontrakt.

2 Gjennomgå hver leverandørens tekstmeldinger add-on pakker. Enkelte selskaper tilbyr små pakker for mindre enn $ 6 i måneden. For eksempel, hvis du undersøker de meldingstjenester og medie bunter pakker på wireless.att.com, vil du finne at de tilbyr en $ 5 dollar pakke som inkluderer 200 innkommende og / eller utgående meldinger. Det kan være verdt det å legge til noen flere dollar for mer texting spillerom.

3 Vurdere hvilken type gratis eller rabatterte telefoner som gjelder for hver mobiltelefon pakke. En person tungt inn i organisering, kommunikasjon mens du er i transitt og Internett-bruk kan være mer tilbøyelig til å kjøpe en smarttelefon, eller i det minste en som har et QWERTY-tastatur for å skrive.

4 Sammenligne hver leverandørens Internet pakkepriser og hastighet. Den tredje generasjonen av mobil telekommunikasjon, kjent som 3G, gir mer fart og et bredere spekter av tjenester. Dette kan være attraktivt for noen som trenger å holde seg oppdatert på nyheter eller business-relaterte henvendelser. Ifølge apple.com, gir 3G-teknologi iPhone rask tilgang til Internett og e-post via mobilnettverk over hele verden.

5 Still spørsmål og forskning overskudd kostnader for taletid, tekstil og Internett-bruk. Du kan oppleve at planen passer ditt budsjett før du går over tildelte bruk. Priser per minutt kan være så lavt som 10 cent og så høyt som 40 eller mer.

6 Hold perks i tankene. En stor fordel er en pakke som gir deg en kameratelefon, kule ringetoner og MP3-kompatibilitet. En annen fordel verdt å vurdere er en mobiltelefon pakke som lar deg snakke eller tekst fritt til alle i nettverket ditt. Dette kutter dramatisk ned på eventuelle ekstrakostnader.

Hint

  • Spør om "Senior planer" for eldre.
  • Husk alltid telekommunikasjon avgifter gjelder. Forvent regningen å være minst $ 10- $ 12 dollar mer enn base rate av pakken.