Hvordan man kan sammenligne 46 tommers LCD-TV

Hvordan man kan sammenligne 46 tommers LCD-TV


En 46-tommers LCD-TV er en vakker ting. Men før du hodet inn i en butikk og plukke opp, bør du huske på noen viktige kriterier for sammenligning, for å sikre at du får best valuta for pengene.

Advarsel

De fleste LCD-TVer er satt opp til å se perfekt i butikken. Ofte vil de spille HD-innhold og vil bli satt opp slik at de ser spesielt bra under fluorescerende lys. Men de fleste TV-programmer ikke sendes i HD, og ​​ikke mange mennesker tenne sine stuer med fluorescerende lys. For nøyaktig sammenligne bildekvalitet, begynne med å spørre selgeren å sette TVen i en standard definisjon kanal.

Bilde

Når du har kopiert ditt hjem visning miljøet så mye som mulig i butikken, sammenligne hvordan den 46-tommers TV du sammenligner se på forskjellige vinkler. Begynn i midten og flytte fra side til side, og bemerker eventuelle endringer i klarhet. Så får en brosjyre på TVer du vurderer og sammenligne sine oppløsninger og fornyingsfrekvenser. Høyere er bedre i begge tilfeller. Men pass på at produsentene bruker samme skalaer for sammenligning.

betraktninger

Ikke alle 46-tommers TV kommer med gode høyttalere. Det er en god idé å spørre selgeren i butikken for å koble TV-er fra butikkens sound system for å vurdere de innebygde høyttalerne nøyaktig. Til slutt, sammenlign garantier. Jo lengre og mer omfattende, jo bedre. Se opp for garantier som bare dekker deler av TV-en og ikke alle av dem.