Hvordan måle Klasser ved Gaffeltrucker

Hvordan måle Klasser ved Gaffeltrucker


Gaffeltrucker kommer i en rekke størrelser, utforminger og vektløfting evner. Deres primære bruk innebærer å løfte tunge og uhåndterlige gjenstander, deretter overføre laster til stasjoner eller steder i varehus, butikker, hangarer eller byggeplasser. De to vanligste gaffeltrucker i bruk har enten elektriske motorer for innendørs bruk, eller forbrenningsmotorer som kan kjøre på flytende drivstoff. Gaffeltruck er definert i henhold til klassen, som viser deres ulike strukturelle konfigurasjon, størrelse og laste grenser. Kopiering av stemplet informasjon av skiltet med penn og papir gir den beste måten å kategorisere et bestemt gaffeltruck.

Bruksanvisning

1 Identifiser klasse I gaffeltruck som å ha en elektrisk motor. Flere klasse en gaffeltruck modellene har forskjellige løfte koder, og du kan visuelt bestemme heis kode 1 som en stand-up bak rytteren. Kode 4 vil ha tre faste hjul med en sit-down konfigurasjon. Kode 5 har fire polstrede hjul, en counter-balansert ramme (vekt i bak), og har en sit-down sete. Kode 6 vil være en motvekt typen, full sete rytter med enten pneumatiske eller solide dekk. Skriv ned skiltet informasjon.

2 Identifiserer den klasse II gaffeltruck som har en elektrisk motor og som har en smalere ramme konfigurasjon for midtgangen tilgang. Lift kode 1 har en high-lift skreve støtte ramme, fire hjul og en sit-down konfigurasjon. Code 2 har en ordreplattform. Kode 3 har nå-type utliggere, mens de andre konfigurasjoner inkluderer sidelaster plattform, sidebelastning, høy-lift, turret type og lav-lift pall og plattform design. Alle klasse II gaffeltrucker har luftfylte eller solide hjul.

3 Identifisere klasse III gaffeltrucker på sin elektriske motor, og først og fremst hånd lastebil design. De kan ha opptil seks solide hjul, fire hjul eller tre svingbare hjul. De har trekker håndtak, utstyrt med hastighet og løfte kontroller. De brukes i trange områder, hvor de kan dreies og slå innenfor en liten radius. Klasse III gaffeltruck er stort sett går langs-modeller, bortsett fra kombinasjonen rytteren-walkie. De har opptil 8 lift kodetyper, som er preget av sine paller og plattform design.

4 Identifiser klasse IV gaffeltruck ved sin forbrenningsmotor. Motoren kan komme i ulike drivstoffalternativer, som bensin, diesel eller propan. Klasse IV gaffeltrucker er blant de mest vanlige og ofte brukte gaffeltrucker i bransjen. De har full-ride evne, utstyrt med solide pute dekk og pallegafler som kan gi opp til 20 fot høy. Klasse IV gaffel har tunge motvekter innlemmet i baksiden av rammen, under og bak motoren.

5 Identifiser klasse V gaffeltruck ved sin forbrenningsmotor. Drivstoff alternativene inkluderer diesel, bensin og propan. Klassen V ligner på klasse IV på pall og plattform design, ha store pallegafler. Den har full ridning evne, men er utstyrt med luftfylte dekk, som hjelpemiddel den i reiser over halv ulendt terreng. Den store motvekten sitter bak og under bakmontert motor.

6 Identifiser klasse VII gaffeltruck av sin større forbrenningsmotor, vanligvis drevet av bensin eller deisel drivstoff. Klassen VII forlift har en veldig stor ramme med ekstra fjæring, og en tung, bak-mount motvekt. Den brukes utendørs på ujevnt underlag, eller naturlig uforstyrret terreng. Dekkene er typisk pnuematic og overdimensjonert, med fronten par ganger betydelig større enn de steiler. De har full ridning evne, ofte utstyrt med lukkede drosjer, eller offset drosjer. Designene vertikal mast, front-lasting bom- og lastebil-trailer er de mest vanlige.