Hvordan male et rom i en iPhone App

Mange Apple iTunes programutviklere har skapt rom maleri apps for iPhone. Disse programmene lar deg virtuelt-male et bilde av en ekte rom eller et rom type med en kant-deteksjon funksjonen. Denne funksjonen sprer maling over en vegg eller tak rundt elementer som bilder eller veggtepper, tabeller eller sofaer slik at du kan få en god ide om hvordan et rom vil vises etter at du male det i en bestemt farge. Selv om malerverktøy varierer på tvers av ulike utviklerprodukter, det grunnleggende å male med et rom maleri app på iPhone er vanligvis den samme.

Bruksanvisning

1 Last ned en rom-maleri app som ColorChange, Color eller paintingWalls Pro til din iPhone.

2 Sjekk ut verktøyene for programmet. For eksempel kan en app har et viskelær verktøy for å angre ditt arbeid mens en annen bare krever at du riste din iPhone.

3 Ta et bilde av et rom, eller velg et bilde du tidligere har lagret på din iPhone eller en romtype fra app rom bildearkiv.

4 Velg en vegg eller tak for å male med et trykk på fingertuppen og deretter velge en farge fra paletten av farger som tilbys i programmet.

5 Bruk fingertuppen til å spre malingen ut over overflaten. Dersom programmet kommer med et skjermretning funksjonen, holder din iPhone i en vertikal posisjon for å se et smalt rom i fargen på ditt valg; eller i en horisontal posisjon til å vurdere et stort rom i et bredt syn.

6 Paint en annen overflate hvis du ønsker forskjellige farger på vegg og tak. Når du er ferdig, kan du prøve forskjellige lakkfarger som flatskjerm eller matt, sateng, halvblank eller blank hvis app tilbyr forskjellige lakkprøver.

7 Lagre rommet slik at du kan referere til den senere når du handler for maling eller sammenligne den med den virkelige rom i hjemmet eller på kontoret.

Hint

  • Hvis app utvikleren er en maling produsent som tilbyr en maling kalkulator eller butikken locator, følg instruksjonene på skjermen for å anslå hvor mye maling du trenger og deretter finne en butikk som tilbyr det eksakte merke og farge av maling.
  • Selv om noen utviklere tilby gratis nedlastinger, i de fleste tilfeller vil du betale et gebyr for å laste ned et rom maleri app.
  • Kanten-deteksjon funksjonen fungerer ikke alltid. Appen kan male over elementer med uklare eller udefinerte kanter.