Hvordan Make My Go Kart Street Legal

Hvordan Make My Go Kart Street Legal


Folk vanligvis stasjon gå karts rundt en privat spor eller i bakgården, men hvis du ønsker å cruise rundt i byen eller på den åpne veien, må du gjøre noen tillegg. De fleste stater har opprettet lover for kjøretøy som reiser ved lave hastigheter for å gjøre dem "street legal". For å kjøre på byens gater, trenger et redskap for å oppfylle disse kravene. Kravene og sikkerhetstiltak kan variere fra stat til stat.

Bruksanvisning

1 Tilsett riktig sikkerhetsutstyr til din go kart. Installer frontlykter, blinklys, en frontruten, baklys, bilbelter, bremser, en parkeringsbrems, speil, bilskilt, et speedometer og en kilometerteller.

2 Test hastigheten på go kart for at kjøretøy som skal regnes som trygt å kjøre på gata. Planlegge en avtale med DMV for å få go kart hastighet testet og verifisert. Før han tillatelse til å ta speed test, vil en rettshåndhevelse offiser sjekk for installasjon av riktig sikkerhetsutstyr på kjøretøyet. Han vil da administrere speed test hvis du har passert den første inspeksjon. Hvis go kart overgår 25 miles i timen som topphastighet, vil det mislykkes testen. Hvis go kart har alle de riktige sikkerhets tillegg og passerer speed test, vil inspektøren anser street legal.

3 Fyll opp go kart gass tank før du tar testen for å sørge for at motoren din går jevnt i løpet av testen.

4 Plasser en reflekterende triangel stykke på baksiden av go kart når du passerer testen. Dette varsler andre drivere du har en lav hastighet kjøretøy. Kjøpe forsikring for bilen også.