Hvordan Luft Hydraulisk Clutch i en S10

Hvordan Luft Hydraulisk Clutch i en S10


Hvis Chevy S10 lastebil bruker manuell girkasse, har det en clutch system som bruker den samme væsken og hydraulisk metode som bremsesystemet. Hvis du måtte skifte clutch master sylinder eller utføre andre oppgaver som åpnet system for luft, må du blø at luft ut av systemet. Blødning en clutch system er lik blødning bremsene på alle kjøretøy. På de fleste modeller av S10, er det clutch master sylinder og det ble lansert sylinder plassert til venstre for clutchhuset på fører & # 039; s side i motorrommet.

Bruksanvisning

1 Fyll clutch master sylinder med frisk DOT 3 bremsevæske ved hjelp av en suge verktøy som en kalkun Baster (en som aldri har vært brukt) for å sette inn væsken.

2 Hev lastebil & # 039; s front end og støtte den på bukker.

3 Fjern støvhetten som dekker utgivelsen sylinder & # 039; s lufteventil. Stick ene enden av en liten plastslange på ventilen og sett slangen & # 039; s andre enden inn i en liten gjennomsiktig flaske inneholder ca to inches av bremsevæske.

4 Åpne lufteventilen på sylinderen, mens en annen person presser ned på clutchpedalen inne i lastebilen. Se for luft og væske å komme ut slangen og inn i flasken.

5 Steng ventilen når den andre personen har trykket pedalen helt ned, så har vedkommende slipp pedalen.

6 Gjenta hver av de to foregående trinnene til væske renslig kommer ut lufteventilen uten luft, og lukk ventilen for god og koble den støvhetten på den.

7 Senk lastebilen av sin bukker.

Hint

  • Hold øye med mengden av væske i clutch master sylinder og tilsett mer væske hvis det blir lav.