Hvordan Luft Bremser på en 1993 Ford Probe

Hvordan Luft Bremser på en 1993 Ford Probe


Bremser gi bilens bremsekraft. Sviktende bremser, unødvendig å si, utgjøre en stor fare for deg og andre. Hvis bremsene føler squishy eller hvis du har til å pumpe dem et par ganger for å aktivere dem, de trenger reparasjon. Hvis en fysisk inspeksjon av sko og rotorer viser ingen problemer, kan du ha luft i bremseslanger. Utvise luft fra bremseslanger er en rutinemessig vedlikehold som mekaniker skal gjøre hver gang bremseklossene blir erstattet. Men blødning bremser er en jobb alle kan gjøre de fleste biler med litt motivasjon og litt know-how. Blødning 1993 Ford Probe bremser er en enkel prosess. Du trenger en assistent.

Bruksanvisning

1 Løsne alle hjulmuttere på kjøretøyet. Hev hvert hjul av bakken, en om gangen, plassere bukker under rammeskinnene på hvert hjul til alle fire hjul er på bakken. Fjern lug nuts og dekk og sett dem til side.

2 Trå Probe bremsepedalen flere ganger, med motoren av, for å tømme eventuell restvakuumtrykket i linjene.

3 Fjern toppen av bremsevæskebeholderen og toppen av reservoaret med DOT-3 bremsevæske.

4 Start med passasjer-side bakhjul. Løsne lufteskruen litt, ved hjelp av en skiftenøkkel, og sørg for at du kan løsne og stramme skruen lett for hånd eller med skiftenøkkelen. Fest plastrør til lufteskruen og føre slangen inn i den gjennomsiktige plastflaske. Man vil ønske å ha den løse enden av røret neddykket i bremsevæske, så legge til en liten prikk-3 bremsevæske til flasken slik at enden av røret er under vann.

5 Har hjelperen trykker på bremsepedalen fast til gulvet og hold den der. Mens pedalen er nede, løsne lufteskruen slik at trykket på linjen presser bremsevæske gjennom plastrør. Du bør legge merke til luft bobler tidvis fra røret enden som er nedsenket i væske i klar plast container. Lukk skruen når strømmen av bobler og bremsevæske stopper (det kan ta noen sekunder). Har din hjelper utgivelsen trykket på bremse linjen.

6 Stram skruen for hånd og topp av bremsevæskebeholderen med rent DOT-3 væske. Du er ikke ferdig ennå.

7 Gjenta trinn 5 og 6 til det ikke du ikke lenger se luftbobler som kommer ut av røret når du løsne lufteskruen. Stram lufteskruen med skrunøkkelen.

8 Gjenta trinn 4 til 7 til alle fire dekkene er fullført. For riktig blødning, gjenta prosessen for førersiden bakbrems andre, passasjersiden foran brems tredje, og føreren-side frambremsen sist. Kontroller at bremsen reservoaret er aldri mindre enn halvfulle på et gitt tidspunkt.

9 Skifte dekk og slepe nøtter, og trekke til mutrene for hånd. Arbeid på ett hjul om gangen, bruker jack å heve bilen litt i hvert hjørne, slik at du kan fjerne den på det hjørnet. Senk hjulet til bakken, og deretter gjenta på neste hjørne til alle fire hjulene er på bakken. Stram alle lug nuts med lug mutter skiftenøkkel.

10 Test bremsene. Hvis du legger merke til ytterligere problemer etter vellykket blødning bremsene, vil du ønsker å konsultere en profesjonell.

Hint

  • Hvis du skulle starte med forhjulene, kan luft i bremselinjen nær ryggen dekkene skyves tilbake inn i frambremsen, slik at du må gjenta hele prosessen. Fra og med passasjeren bak lengst fra bremsen reservoaret beskytter mot at dette skjer.
  • Selv om Probe har bakre trommelbremser, du fortsatt ønsker å blø alle fire hjul for å sikre all luft er evakuert fra linjen.
  • Bremse blødning kits er tilgjengelig på auto deler forhandlere, som også selger de verktøyene som trengs for denne prosedyren.
  • Hvis du ikke har fire jack stands, kan du fjerne ett dekk om gangen og blø som brems, erstatte dekk skikkelig før du går videre til neste hjulet.
  • Blødning trommelbremser er hovedsakelig den samme fremgangsmåte; kan imidlertid løse trommelbremser også trenger justering, som trommelbremser bruke hydrauliske og våren press for å aktivere. Hvis du oppdager løse trommelbremser men har blødd linjen, vil du ønsker å konsultere en profesjonell til å ha trommelbremser justeres eller skiftes ut.