Hvordan Losse Film Fra en Seagull TLR

Hvordan Losse Film Fra en Seagull TLR


The Seagull er en twin-lens reflex (TLR) kamera laget av Shanghai Generelt kamera i Kina. Selskapets første kamera dateres tilbake til 1959, og de har utvidet til flere modeller av Seagulls som er tilgjengelige i dag. Fordi Seagulls bruke medium-format film som har en papir backing, kan du ikke være så kjent med hvordan å lesse av filmen, som du er med en 35 mm kamera. Trygg på at oppgaven ikke er utfordrende og er i likhet med mange andre TLR kameraer.

Bruksanvisning

1 Ta den siste fotografi på filmrull. Dette er sannsynligvis den tolvte skudd. Hvis du bruker en adapter for å skape mindre 6 cm med 4,5 cm bilder, vil du ha 16 skudd.

2 Vind filmrullen ved å vri på film svingete sveiv med urviseren. Vanligvis når du slår krank, vil den stoppe når den har gått videre til neste eksponering på film. I dette tilfellet vil sveiven fortsette å gjentatte ganger vind, fordi man har nådd slutten av filmen.

3 Stopp svingete kranken når det blir litt lettere å avvikle, noe som indikerer at papir og film er trygt vikles på opptaksspolen. Du kan også høre lyden av enden av papiret gjentatte ganger treffer baksiden av kameraet dør som du vind.

4 Lokallåseskiven på undersiden av kameraet. Mens skyve sikkerhetsspaken på disken, snu disken til "åpen". Bakdøren på kameraet vil pop åpne.

5 Finn den øvre film spolen våren knotten på siden av kamerahuset. Trekk det å frigjøre eksponert film fra toppen av kameraet. Tett papirrull med lim klistremerke for å holde den fra å bli utsatt for lys.