Hvordan løser jeg den dørlås gjør på en 2003 GMC Safari?

Hvordan løser jeg den dørlås gjør på en 2003 GMC Safari?


Hvis dørlåsen på GMC Safari van ikke fungerer, kan det være flere grunner til dette. Dette kan bare være et tilfelle av stengene som forbinder låsen til håndtaket kommer av og ønsker å bli koblet på igjen. I noen tilfeller kan det imidlertid hende at du må erstatte låsen forsamlingen. I alle fall må du fjerne døren indre trim panel for å arbeide på låseenheten.

Bruksanvisning

demontering

1 Koble bilens negative (svart) batterikabelen hvis van bruker elektroniske låser eller vinduer. Hvis det har manuelle vinduer, bruk en hekta verktøy for å løsne og fjerne håndtaket.

2 Skru av armlenet fra trim panel med en skrutrekker, og deretter lirke ut trim caps og unbolt og fjern håndtak med en skiftenøkkel. Lirk av trim dekning for speilet er montering nøtter.

3 Skyv trim dekning for døren sperrehåndtaket og fjerne den, og deretter fjerne mount plate for de ekstra bryterne og koble bryteren elektriske kontaktene.

4 Lirk rundt panelets ytterkanten med en flat skrutrekker for å fjerne den fra festene. Løft panelet av døren, lirke den av døren på vinduet segl og fjerne det. Skrelle av vann skjold bak panelet.

5 Koble låsesylinderen stenger fra låseenheten. Hvis stavene vises skadet, og således årsaken til problemet, koble dem fra håndtaket og fjerne dem fra døren. Hvis en stang kom løs, koble den til håndtaket / lås og jobben er gjort.

6 Fjern festeskruene for låseenheten med en skrutrekker og fjern enheten fra døren.

Installasjon

7 Installer en ny lås montasje innenfor døren ved hjelp sine skruer.

8 Koble stengene til låsesylinderen og til dørhåndtaket, om nødvendig.

9 Trykk på vann skjold tilbake på plass på døren.

10 Koble dørdekslene tilbake på døren, engasjerende det med vinduet segl og trykke sine festene på plass.

11 Installer trim rammer - tilbehøret bryteren montere plate, dør sperrehåndtaket og toppdeksel trim panel - tilbake på døren. Fest håndtak og armlene med sine skruer / bolter og koble vindusreferansen hvis nødvendig.

12 Koble batterikabelen fra i motorrommet.

Hint

  • Hvis du endrer låseenheten selv, må du skifte låsene på begge dører eller annet du trenger å bruke forskjellige tastene på forskjellige dører.