Hvordan løse problemer med en DirecTV parabolantenne

Hvordan løse problemer med en DirecTV parabolantenne


Ankomsten av mer kompakte parabolantenner har endret måten folk ser på fjernsyn. Mange abonnerer på satellitt-TV, slik som DirecTV. Riktig installasjon av parabolen selv kan bidra til å løse mange mottaksproblemer.

Funksjon

Parabolantenner mottar signaler fra satellitter i bane rundt Jorden. Når riktig installert, parabolantenner plukke opp disse signalene for klar, uavbrutt visning, uten behov for fysiske kabler til din bolig eller kontor.

betraktninger

Generelt er justeringen av fatet selv løser mange problemer med en DirecTV installasjon. Kontroller at parabolen peker i riktig retning basert på DirecTV parabolen peker menyen for høyde og azimuth, eller vertikale og horisontale, retninger.

kabel~~POS=TRUNC Betraktninger

Kabling er en annen viktig faktor med parabol problemer. Pass på at den anbefalte kabel, normalt en RG-6 koaksialkabel, brukes i stedet for en vanlig RG-5 kabel-selskapet kabel som ikke fungerer med satellittsignalene. Også dobbeltsjekke at kabelen er koblet til mottakeren inne i bygningen er knyttet til satellittinngangen, ikke antenneinngangen.