Hvordan Løft en Jeep Cherokee tre tommer

Hvordan Løft en Jeep Cherokee tre tommer


Jeep Cherokee er en populær SUV med folk som endrer sine biler for off-road kjøring. Cherokee er en enkel bil å installere en heis kit på å heve chassis for å imøtekomme større dekk. Drivverket består av solide aksler, både foran og bak. Det finnes mange typer lift kits tilgjengelig. En komplett hevesett, inkludert nye fjærer, støtdempere og brems linje senke maskinvare er et flott alternativ.

Bruksanvisning

1 Jekk opp bilen og sette den ned på bukker. Bruk fire bukker slik at alle hjulene er oppe i luften.

2 Bruk muttertrekker å fjerne hjul og dekk. Løsne bremsekalipere og ta dem av sine kjøretøyer, deretter binde opp ut av veien. Fjern bremseskiver og sett dem til side.

3 Fjern front sway bar slippe lenker, og koble det fremre skinne bar. Koble fra dempere foran, og deretter fjerne dem. Bruk en fjær kompressor for å komprimere frontfjærene. Fjern fjærene.

4 Installer sporet bar senke mount, deretter installere sporlinjen. Installer de nye fjærer, og deretter installere de nye dempere foran. Installer de nye fram sway bar lenker.

5 Sett frontbremseskiver og kalipere.

6 Koble den bakre stabilisatorstag. Fjern støtdempere bak.

7 Fjern det fremre og bakre festeboltene for de bakre bladfjærer. Fjern de fire U-bolt muttere som fester bladfjærer til bakakselen, dem fjerne bladfjærene.

8 Installer de nye bladfjærer. Det er lettest å installere dem av deres terminfester først, deretter legge bak fjærene til sjakler.

9 Installer bakakselen til de nye bladfjærer med de opprinnelige U-bolter. Installer de nye sjokk og feste den bakre sporet bar.

Hint

  • Noen kits inkluderer parentes å senke eksisterende bremseslanger for å holde dem fra over strekk - og bryte - i løpet fjæringsvei. Sjekk alltid at det er nok slakk i bremseslanger.
  • Spiralfjær kompressorer, hvis de brukes feil, kan være svært farlig. Les instruksjonene for verktøyet svært nøye.