Hvordan Lodd leder inn til en Piezoelement

Hvordan Lodd leder inn til en Piezoelement


Piezoelectricity beskriver tendensen hos noen materialer for å akkumulere elektriske ladningen som en respons på mekanisk belastning. Denne effekten har anvendelser innen elektronikk, inkludert lydoverføring. Lite metall piezo-elementer utnytte piezoelectricity for å detektere vibrasjoner, og med den riktige ledninger, overføre signalet til vibrasjonen. Piezo elementene gir en kostnadseffektiv og kompakt pickup for akustiske instrumenter. Du kan koble din egen piezo element til leder av den valgte lydkabel med de riktige materialer og teknikk.

Bruksanvisning

1 Plugg en loddebolt inn i en stikkontakt og la den varmes opp i minst 15 minutter.

2 Loddetinn på tuppen av den oppvarmede loddebolt, en prosess som kalles "tinning". Dette vil bidra til å sikre et rent loddepunkt. Tørk bort overflødig loddetinn på en liten, fuktig svamp.

3 Fjern ca 3 inches av isolasjon fra slutten av et instrument kabel med et verktøy kniv. Dette vil utsette de to isolerte ledningen fører inne i kabelen.

4 Fjern eventuelt papir innpakning rundt de utsatte leder av instrumentkabelen og skille ledningene fra hverandre.

5 Strippe omtrent en tomme av isolasjon fra endene av hver av de eksponerte fører.

6 Plasser tuppen av en av hovedrollene i sentrum av en piezo pickup og hold det på plass med tuppen av loddebolt. Tillat jernet for å oppvarme forbindelse i et par sekunder.

7 Loddetinn på forbindelsen, unngå kontakt med tuppen av jern.

8 Ta ut støpselet når loddetinn smelter på forbindelsen, sikring ledelsen til midten av pickup. Gjenta denne fremgangsmåten med den gjenværende eksponerte bly på overflaten av elementet nær elementets kant.