Hvordan lese SIM-kort

SIM-kort holder en mobiltelefon brukerens kontoinformasjon, noe som gjør at mobiltelefonen håndsett å operere på brukerens mobiltelefon tjenesteleverandøren nettverk. SIM-kortet inneholder også en brukers telefonboken. Noen SIM-kort holder også informasjon om telefoninnstillingene, media som bilder og tekstmeldinger.

Bruksanvisning

1 Slå av SIM-stand mobiltelefon håndsett. Hvis SIM-kortet du ønsker å lese ikke allerede er i telefonen, må du sette den inn i telefonen. Håndsettet må enten være en ulåst mobiltelefon eller en mobiltelefon som er på samme nettverk som SIM-kortet er programmert til tilgang.

2 Fjern baksiden casing av mobiltelefon håndsett. De fleste telefoner har SIM-kortsporet under batteriet. Løft av kompet (eller bare batteriet avhengig av mobiltelefon modell) og finne SIM-kortsporet. Hvis det allerede er et SIM-kort der, fjerner du det ved å løfte opp metallholdeklemmen og skyve kortet ut.

SIM-kort er vanligvis små hvite firkantede kort, omtrent på størrelse med den gjennomsnittlige menneskelige miniatyrbilde. Det er gull kretser trykt på kortet også.

3 Plasser SIM-kort som du ønsker å lese inn i SIM-kortsporet. Skyv SIM-kortet på plass, slik at gullet kretser trykt på SIM-kortet på linje med gullkontakten linjer i SIM-kortsporet. Vanligvis kortet er plassert med forsiden ned for å oppnå dette. Smekk holdeklemmen tilbake på plass.

4 Bytt ut batteriet og kompet av telefonen. Snu telefonen på igjen. Vent noen sekunder til telefonen for å få tilgang til nettverket. Hvis mobiltelefonen er i stand til å arbeide på nettet at SIM-kortet er knyttet til, vil SIM-kortet kunne leses på mobiltelefonen.

5 Åpne SIM-kortinformasjon ved hjelp av mobiltelefon tastaturet for å navigere i menyen. Bruk telefonboken menyen for å se informasjon om SIM-kortet telefonboken og tekstmeldingsmenyen for å se noen tekstmeldinger. Bla gjennom mobiltelefonens skjermmeny for eksempel bilder og innstillinger. All informasjon som er lagret på SIM-kortet vil være tilgjengelig hvis kortet er kompatibelt med mobiltelefonen.

Hint

  • Du kan bytte SIM-kort med en ulåst mobiltelefon eller telefon på samme nettverk. Når SIM-kortet er byttet, vil den nye mobiltelefonen håndsett ringer når noen prøver å tekst eller ringe mobilnummeret knyttet til SIM-kortet.
  • Verizon Wireless mobiltelefon telefoner vanligvis ikke bruker SIM-kort, men de fleste andre store operatører gjør.