Hvordan lese PDF-filer på Mobile Windows 5.0

Hvordan lese PDF-filer på Mobile Windows 5.0


Windows Mobile 5.0-enheter har muligheten til å åpne og lese PDF-filer. Men Windows Mobile-enheter generelt har begrenset lagringsplass, og ikke alle brukere må lese PDF-filer på enheten hennes. Av denne grunn, sammen med det faktum at programvare for å lese PDF-filer ikke er utviklet av Microsoft, Acrobat Reader for Pocket PC er ikke inkludert i Windows Mobile-enheter. For å lese PDF-filer på enheten, laste ned og installere Acrobat Reader for Pocket PC.

Bruksanvisning

1 Bla til Adobe Reader for Pocket PC nedlastingssiden på datamaskinen (se Ressurser for link). Klikk på linken for ønsket språk under "Pocket PC versjon 2.0." Selv om koblingen sier at programvaren er for Windows Mobile 2003 enheter, det fungerer på Windows Mobile 5 enheter også. Lagre filen på skrivebordet.

2 Synkronisere Windows Mobile-enhet med datamaskinen ved å koble den med holderen eller USB-kabel, og deretter kjøre den nedlastede filen. Hvis du lastet ned den engelske versjonen, er filnavnet "AdbeRdr20_ppc_enu.exe." Hvis du kjører Windows Vista eller senere og ser en melding om programmet har kompatibilitetsproblemer, klikk "Kjør Program".

3 Klikk "Ja" for å godta lisensavtalen for Adobe Reader, klikk "Ja" for å installere programmet. Klikk "OK" når prosessen er fullført, og deretter fjerne enheten fra holderen eller USB-kabel.

4 Trykk på en alternativknapp på Windows Mobile enheten skal vise hvor du ønsker å installere programmet, for eksempel "Device" eller "Storage Card". Klikk på "Install" -knappen. Etter en stund blir en bekreftelsesmelding vises som viser at programvaren er installert. Trykk "OK".

5 Trykk på en PDF-fil på enheten for å åpne den i Acrobat Reader.