Hvordan lese PDF-filer på iPod

Du kan bruke din iPod eller iPhone for å lese PDF-filer og andre dokumenter uten å måtte kjøpe en tredjeparts iPod PDF-visningsprogram. Du kan konvertere PDF-dokument ved hjelp av gratis Adobe-produkter og overføre filen til iPod ved hjelp av iTunes. Dette gjør at du kan ikke bare se på viktige dokumenter, men også dele dem med andre uten å måtte koble til en datamaskin.

Bruksanvisning

1 Åpne PDF-filen på datamaskinen i Adobe Reader eller Adobe Acrobat (se nedlastingskoblinger i Resources hvis du ikke allerede har en av disse gratis programmer). Fra "Fil" -menyen, velg "Lagre som". Velg "Tekst (Plain)" fra rullegardinmenyen, og klikk "Lagre". Lukk Adobe-programmet.

2 Koble iPod til datamaskinen ved hjelp av tilkoblingskabel. Åpne iTunes hvis programmet ikke åpnes automatisk.

3 Velg din iPod i "Enheter" i venstre ruten i iTunes. Klikk på "Summary" fanen i hovedruten. Merk av i boksen ved siden av "Aktiver diskbruk".

4 Klikk på tekstfilen du opprettet i Adobe Reader eller Acrobat, og dra den til din iPod i iTunes "Devices" -delen. Slipp den direkte inn i iPod. Løs ut iPod fra datamaskinen.

5 Velg "Extras" på iPod-hovedmenyen og velg "Notes." Tekstfilen vil bli plassert på Notes-menyen siden. Velg tekstfilen og du vil være i stand til å vise den på din iPod.

Hint

  • Denne guiden fungerer for alle versjoner av iPod og iPhone med unntak av iPod Shuffle.
  • Når du har aktivert iPod-diskbruk, systemet vil gjenkjenne iPod som en bærbar lagringsenhet når den er koblet til datamaskinen. Du kan bruke enheten som en flash-stasjon for å lagre, transportere og dele filer og dokumenter, for eksempel lekser, bilder og musikkfiler.