Hvordan lese PDF-filer på en G1

Hvordan lese PDF-filer på en G1


G1 er en mobiltelefon drevet av Googles Android operativsystem. En rekke programmer har blitt utviklet for å tillate G1, og andre Android-telefoner, for å jobbe så mye som en personlig datamaskin som mulig. Blant disse er flere programmer som leser PDF-filer, og derfor gi deg tilgang til disse fra telefonen. Ved hjelp av disse programmene er enkel og grei, og de er tilgjengelige for nedlasting gjennom markeds program, så vel som ikke-markedskilder.

Bruksanvisning

1 Bruk Adobe Reader for å lese PDF-filer på din G1. Åpne Market applikasjonen på telefonen din og kjøre et søk etter Adobe Reader. Velg det fra listen og trykk på "Install" -knappen. Det er en gratis PDF-leser.

2 Les PDF-filer med RepliGo Reader. Det er et program tilgjengelig i markedet. Den har en gratis prøveversjon som lar deg se på alle sine funksjoner før du kjøper fullversjonen. Trykk på "Install" -knappen, og la den laste ned og installere. Åpne en PDF-fil å komme i gang.

3 Prøv gratis prøveversjon av BeamReader å få tilgang til PDF-filer. BeamReader er tilgjengelig i Android Market og tilbyr en gratis prøveversjon, slik at du kan teste den før du må kjøpe en full versjon. Trykk på "Install" -knappen for å laste det ned og installere det.

4 Prøv Android PDF Viewer av Ferenc Hechler. Det kan kjøre saktere enn noen av de andre programmene som er tilgjengelig, men det fungerer offline med tidligere nedlastede filer, mens andre kanskje ikke. Den er tilgjengelig gjennom Market.

5 Bruk DroidReader å få tilgang til PDF-filer. Du må laste ned DroidReader fra AreaCellphone.com via nettleseren din søknad. For å installere det, må du gå inn i innstillingene for programmene og sjekke boksen som gjør at ikke-Market programmer å installere. Deretter dobbeltklikker du på den nedlastede filen via filbehandling program.

6 Last ned Android PDF Viewer ved VeryDOC.com INC. Det er en gratis PDF-visningsprogram som er tilgjengelig for nedlasting på Fil Guru via nettleseren. Du må justere programinnstillingene slik at boksen som lar deg installere non-Market programmer kontrolleres for å bruke denne PDF-leser.

Hint

  • Noen telefoner som kjører Android-operativsystemet kommer med en PDF-leser forhåndsinstallert, og noen ROMs har også en innebygd i. Sjekk i programmene på telefonen din ved å åpne en PDF-fil før du ser etter en PDF-leser program.