Hvordan lese Gap Tool for tennplugger

Hvordan lese Gap Tool for tennplugger


Tennpluggene i en forbrenningsmotor tilveiebringe den gnist for å antenne drivstoffet og luftblandingen inne i brennkamrene. En elektrisk strøm fra spolen pakken hopper gapet på bunnen av tennpluggen, skaper dette gnist. Gapet i bunnen av pluggen er vanligvis mellom 0,035 og 0,060 inches. Med denne lille av en toleranse, er det viktig at du vet hvordan du skal lese en gnistgapet verktøyet riktig. Den minste feil i å lese måleren kan føre til en grov-motor i drift eller dårlig drivstofføkonomi.

Bruksanvisning

Disc-Type Spark Plug Gap Tool

1 Sett den tynneste delen av platens ytre ringen mellom sentrum og jordelektroder. Den ene siden av platen tiltak i millimeter og de andre tiltakene i inches.

2 Snu platen til du møter motstand.

3 Lese nummeret over linjen nærmest midten av jordelektroden - noen gap verktøy bare har en rekke hver 0,010 inches eller 0,10 mm, hver linje angir 0,001 inches eller 0,01 millimeter. Dette tallet viser tennpluggens gap.

Bladsøker Gap Tool

4 Velg den minste bladsøker på verktøyet og sett den i tennpluggens gap. Trekk bladsøker på langs gjennom åpningen og føler for en liten drag.

5 Gjenta trinn 1 - øker i bladsøker størrelse hver gang - til du føler en svak dra på bladsøker som du trekker det gjennom gapet.

6 Les målingen på skyvelæret som hadde en liten drag, dette er tennpluggens gap.

Hint

  • Gap verktøy har en liten "krok" for justering av gapet på justerbare plugger.
  • Mange moderne plugger er ikke justerbar, men du bør likevel sjekke gapet, og returnere plugger som er feil gapped.
  • De fleste biler vise riktig gap for at motoren på informasjonen klistremerke i motorrommet.