Hvordan lese et SD-kort gjennom Palm

Hvordan lese et SD-kort gjennom Palm


Secure Digital (SD) -kort gi høy kapasitet lagringsmedier som gjør det mulig å utveksle data på tvers av ulike datamaskiner og håndholdte enheter (for eksempel Palm og Blackberry-modeller). Sett inn et SD-kort i leser / skriver sporet i datamaskinen, åpner kortet og den aktuelle mappen mappen, og flytt filer fra datamaskinen til SD-katalogen mappen du har åpnet. Derfra lese filene du kopierte fra datamaskinen, i din Palm håndholdte.

Bruksanvisning

1 Sett SD-kortet i sporet på baksiden av Palm-enheten. Følg pilen angitt på kortikonet på enheten for å finne ut riktig retning for å sette inn SD-kortet.

2 Trykk på "Søknad" -ikonet på din Palm. Dette er generelt betegnet med et hjem ikon.

3 Trykk på "Rull ned" -ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen (vanligvis angitt med en pil ned) og velg "Card" fra "Application" -menyen.

4 Velg programmet du ønsker å starte på din Palm og trykk på ikonet for å åpne filen.

Hint

  • Avhengig av modell av din Palm håndholdt enhet, kan kortet programmet automatisk starte når du setter inn SD-kortet. I dette tilfellet, trykker du på ikonet for filen du ønsker å lese på din Palm.
  • Hvis du ikke klarer å åpne noen av kortet programmer, bruke riktig kopi kommandoen til å kopiere programmet til din håndholdte og åpne den. Dette skjer hvis programmet du prøver å åpne bruker bibliotekene som er lagret på den håndholdte.
  • Det er viktig når du kopierer filer fra datamaskinen din for å plassere dem i riktig SD-kortkatalogen mappe, slik at din håndholdte kan gjenkjenne dem. For eksempel må applikasjoner og databaser filer alltid plasseres i PALM Launcher mappen. Sjekk den første referansen for informasjon om hvor du skal lagre flere typer filer.
  • Når du åpner en fil på din Palm SD-kort, har du muligheten til å slette eller strålte filene fra kortet.