Hvordan legge ved en bærbar DVD-spiller til en nakkestøtte

Hvordan legge ved en bærbar DVD-spiller til en nakkestøtte


Long bilturer kan gjøres mindre kjedelig for barn ved å fortelle dem se DVD i baksetet. En bærbar DVD-spiller som går på batterier kan festes til nakkestøtten på passasjersetet for å gi en trygg visningsskjermen. Noen få forsyninger er nødvendig, sammen med en engangs nakkestøtten i bilen dekning fra en bil forsyning eller auto-forhandler - men ingen spesielle verktøy. Den bærbare DVD-spilleren kan bli fjernet etter turen med nakkestøtten ingen verste for å ha blitt omgjort til et filmlerret.

Bruksanvisning

1 Plasser engangsnakkestøtten i bilen dekke på et bord. Plasser den bærbare DVD-spilleren på lokket med LCD-skjermen mot deg.

2 Påfør en stripe av duct tape over toppen av DVD-spilleren slik at den holder seg til både spilleren og dekselet. Gjenta dette med bunnen og sidene av den bærbare DVD-spilleren.

3 Sett dekselet på nakkestøtten på passasjersetet. Påfør en stripe av duct tape fra venstre hjørne av den bærbare DVD-spilleren rundt på baksiden av hodestøtten og på høyre hjørne av spilleren. Glatt duct tape ned med fingrene.

4 Påfør strimler av duct tape fra øvre venstre og høyre hjørne av den bærbare DVD-spilleren over på baksiden av omslaget. Glatt duct tape ned med fingrene.

Hint

  • En putevar kan erstatte en engangs nakkestøtte dekning hvis nødvendig.