Hvordan legge til Tamilsk til Nokia Mobiles

Hvordan legge til Tamilsk til Nokia Mobiles


Tamil er et språk som snakkes av tamilske folket i det indiske subkontinentet. Hvis du vet om familie og venner som bor disse områdene, kan det være lurt å kommunisere med dem via tekstmeldinger og e-post. Dette er spesielt nyttig hvis du ikke har råd til å gjøre internasjonale telefonsamtaler. Dessverre kan du ikke ha Tamilsk installert på din Nokia-telefon. Noen nettsteder har gratis Tamilsk programvare som du kan bruke til å kommunisere med venner og familie.

Bruksanvisning

1 Last ned Tamilsk programvare for Nokia-telefonen. Eksempler er TamilPad, Tami Keyboard 1.0 og Kural Tamil Software 4.0 (se Ressurser). Lagre filen på skrivebordet for enkel tilgang.

2 Fest den ene enden av USB-kabelen til stasjonær eller bærbar datamaskin. Fest den andre enden til Nokia-telefonen.

3 Sett din Nokias synkroniseringsprogramvare på din stasjonære PC eller bærbare harddisk. Vent til det å starte på skjermen. Hvis du ikke har sync programvare, kan du kontakte din mobiltelefon leverandøren.

4 Velg «Synkroniser Options" eller en lignende funksjon. Datamaskinens programmer og filer skal vises. Velg Tamil språk programvare. Klikk på "Sync" -knappen. Vent til prosessen er fullført.

5 Koble Nokia mobiltelefon fra datamaskinen. Trykk på "MENU" -knappen. Naviger til "Media" -mappen. Finn og velg Tamilsk programvare. Følg instruksjonene for å installere det på din Nokia-telefon.

6 Trykk og hold inne strømknappen for å slå den av. Vent 30 sekunder, og trykk og hold strømknappen for å slå din Nokia-telefon på. Det bør programmere til Tamil språk.

Hint

  • Bruk din Nokias språkinnstillingene når du ønsker å sende eller vise engelske meldinger.