Hvordan legge til ringetoner til iPhone ved hjelp av Windows 7

Når Apple lanserte iPhone, lagt de ringetone nedlastinger på iTunes Store. Dette tillot brukere å laste ned 30-sekunders klipp av populære sanger for å sette som sine ringere. Når du legger til ringetoner til iTunes-biblioteket, filene synkroniseres til iPhone akkurat som musikk, videoer, podcaster og andre medier gjør. Prosessen er enkel, uavhengig av hvilken versjon av Windows du bruker, og krever bare du aktiverer ringetone synkronisering.

Bruksanvisning

1 Trykk på "iTunes" ikonet på din iPhone for å åpne mobile iTunes Store.

2 Trykk på "Mer" og deretter "ringetoner".

3 Bla gjennom butikken for de ønskede ringetoner. Trykk på utpekte pris, deretter "Kjøp" for å kjøpe en ringetone. Ringetonen vil begynne å laste ned, en gang ferdig det ligger i "Lyder> Ringetoner" i "Innstillinger" program.

4 Åpne iTunes på Windows 7-datamaskin.

5 Åpne iTunes. Høyreklikk på iPhone i iTunes, velg "Overfør kjøp". Ringetoner vil synkronisere tilbake til Windows 7-datamaskin, lagt til "Ringetoner" i iTunes.

Hint

  • iPhone ringetone filer er M4r filer. Hvis du har lastet ned eller opprettet M4r iPhone ringetone utenfor iTunes og iTunes Store, kan du bare dra dem inn i iTunes-biblioteket. Filene er lagt til "Ringetoner" i iTunes-biblioteket. Synkronisere telefonen som vanlig med iTunes, og ringetoner vil overføre fra din Windows 7 PC til iPhone.