Hvordan legge til musikk ringetoner til en iPhone fra iTunes

IPhone tillater brukere å legge til egendefinerte musikk ringetoner ved hjelp av iTunes, synkronisering program som følger med enheten. Når brukere kjøpe musikk via iTunes, mange av disse sangene kan også legges som ringetoner for en ekstra avgift. Disse sangene vil ha en bjelle ikon ved siden av dem. Du kan selv velge hvilken 30-sekunders delen av sangen du vil bruke som ringetone.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes, og sørg for at du kjører den nyeste versjonen ved å klikke på "Hjelp" drop-down menyen og velge "Se etter oppdateringer". Velg "Last ned nå" om nødvendig.

2 Klikk på "Musikk", som ligger i kildepanelet. Dette åpner iTunes musikkbibliotek.

3 Bla gjennom musikken din og finne en sang som du ønsker å slå inn en iPhone ringetone. Husk at sanger kan kun gjøres om til en ringetone hvis de har bjelleikonet ved siden av dem.

4 Høyreklikk på sangen, og velg deretter "Lag ringetone." Tillat iTunes for å logge deg inn på din iTunes Store-konto.

5 Godta betingelsene i avtalen, om nødvendig. Dette vil åpne ringetone redigeringsvinduet nederst på iTunes.

6 Rediger sangen for å lage ringetone ved hjelp av ringetone editor verktøy. Den blå delen av redaktøren er den delen av sangen som du har valgt som ringetone. Dra endene av den blå delen for å forlenge ringetonen opp til 30 sekunder. Dra hele blå området for å endre hvor ringetonen starter og slutter. Velg "Preview" for å lytte til hva du har laget.

7 Klikk "Kjøp" når du er fornøyd med din ringetone.

8 Koble iPhone til datamaskinen ved hjelp av din iPhone USB-kabel.

9 Velg din iPhone fra kilden ruten klikk deretter på "Ringetoner" -kategorien.

10 Velg «Synkroniser ringetoner" og klikk "Apply" -knappen i nedre høyre hjørne av skjermen for å legge til musikk ringetone til din iPhone.