Hvordan legge til markeringslys til Dodge RAM 1500 Trucks

Hvordan legge til markeringslys til Dodge RAM 1500 Trucks


De små sidemarkerings pærer på RAM 1500 brenne ut over tid fra daglig bruk. Markeringslys er installert på alle Dodge lastebiler som en ekstra sikkerhetsfunksjon i løpet av natten kjører så bilen er synlig fra begge sider. Annet enn naturlig slitasje, pærer vanligvis brenne ut på grunn av en vannlekkasje. Dette skjer stort sett i løpet av overdreven regn eller fra å kjøre gjennom store vanndammer. Du kan legge til nye marker lyspærer selv på en modell av Dodge RAM 1500 lastebiler hjemme. Med noen få verktøy, skal reparasjon tar 10 minutter eller mindre for å gjøre.

Bruksanvisning

1 Løft og riktig støtte panseret på lastebilen. Finn lastebil batteri og fjern deretter den negative kabelen fra sin post med en pipenøkkel. Helt vikle metallet terminalen på enden av kabelen med svart elektriske tape og plassere den vekk fra batteriet trygt.

2 Fjern beskyttelseshetten (linsedekselet) fra siden markør forsamlingen. På høyre side av hetten, bør det være et lite gap. Bruk en flat skrutrekker til pop hetten av samle nøye. Ikke bend på hetten for vanskelig å unngå å skade den.

3 Trekk hetten vekk fra lastebilen noen inches, men ikke så langt fordi markør lys og stikkontakt er fortsatt knyttet til den.

4 Ta av sidemarkerings lys socket fra hetten ved å vri det mot klokken og ta ut pæren fra sokkelen ved å trekke den rett ut mot deg.

5 Sett på et par gummihansker og deretter plassere en fin perle av dielektrisk fett på metallkontaktene på bunnen av den nye siden markør pære. Hvis du får noen av fettet på glasset på pæren, forkaste det og starte med en frisk pære.

6 Sett den nye sidemarkerings pære tilbake i sokkelen. Trykk ned på pæren forsiktig til det fullt seter seg inn i stikkontakten. Dette krever ikke mye kraft. Hvis du trykker for hardt på pæren, kan det knuse i hånden.

7 Sett kontakten tilbake i sin opprinnelige byggeform på lokket og lås den på plass ved å rotere det, denne gangen med klokken for å feste den på plass.

8 Sett lokket tilbake på sidemarkerings forsamlingen akkurat som du fjernet den. Monter venstre side av hetten først, etterfulgt av høyre side og deretter presse ned på hetten til det klikker på plass.

9 Ta av gummihansker og deretter pakke tape på den negative batterikabelen terminal. Koble kabelen til batteriet og hånd-stramme bolten til den sitter. Still inn 3/8-tommers stasjon momentnøkkel til 12 ft-lbs. og deretter fortsette å stramme kabelen bolten inntil det er helt sikret.

10 Slå på strømmen for sidemarkeringslykter og sjekk din reparasjon. Bruk denne fremgangsmåten for å endre de andre sidemarkerings lyspærer på bilen hvis nødvendig.

Hint

  • Hvis du oppdager vann eller en opphoping av skitt i hatten etter å fjerne den, erstatte hele sidemarkerings forsamlingen. Bare skifter lyspære vil ikke fikse en lekkasje fordi problemet ikke er løst. Bytte sidemarkeringslys forsamlingen etter fjerning av lokket bare innebærer å ta de to skruene som holder den opp på lasteplanet ut.