Hvordan legge til iPhone-programmer Uten Sync

Hvordan legge til iPhone-programmer Uten Sync


En del av spenningen i iPhone ligger innenfor programmene. iPhone-programmer er tilgjengelig for iPhone-brukere gjennom iTunes. Mens programmer kan kjøpes via en PC og lagres på din iPhone gjennom synkronisering prosessen, er en enklere løsning å kjøpe applikasjoner ved hjelp av iPhone, utenom sync helt.

Bruksanvisning

1 Trykk på "App Store" program på startskjermen på din iPhone. Logg deg på iTunes-kontoen med e-postadresse og iTunes passord.

2 Velg modusen du ønsker å bruke for å søke etter et program. Bla gjennom "Utvalgte", "kategorier", "Topp 25" eller "Søk" kategorier ved å trykke på tilsvarende knapp nederst på skjermen. Kategorien "Søk" fungerer best hvis du er på utkikk etter et bestemt program, eller for en bestemt bruk eller tema. De resterende kategoriene kan du bla gjennom programmer som er populært for tiden. Når du velger en kategori, begrense søket ved å trykke på alternativer på toppen av skjermen.

3 Bla gjennom listen over programmer. Prisen for hvert program er oppført til høyre på skjermen. Enkelte programmer er gratis. Trykk på et program for å gå til "Info" skjerm for det aktuelle programmet.

4 Les gjennom informasjonen om programmet på "Info" skjerm. Informasjon som gis inneholder en kort beskrivelse, skjermbilder, karakterer og kommentarer fra brukere.

5 Kjøp av programmet ved å trykke på den blå pris boksen øverst til høyre på "Info" skjerm. Hvis programmet er gratis, vil boksen si "Free". Ett trykk blir den grønne prisboksen og endrer teksten til "Install". Trykk igjen for å installere programmet.

6 Vent til programmet er ferdig nedlastet. Telefonen går automatisk tilbake til startskjermen. Trykk på programmet for å begynne å bruke den.

Hint

  • Du må ha en iTunes-konto for denne prosessen. Du kan opprette en gratis på iTunes nettstedet.
  • Telefonen må være koblet til Internett for å få tilgang til iTunes.
  • Tapping "Install" innvilger iTunes tillatelse automatisk å belaste ditt kredittkort på filen for programmet.