Hvordan legge til HD-mottakere til DirecTV

Hvordan legge til HD-mottakere til DirecTV


Hvis du eier en HD-TV og bruke DirecTV for programmering, kan det være lurt å oppgradere til en HD satellitt-tjeneste. Selv om DirecTV tilbyr tjenesten du må oppgradere pakken. Dette inkluderer å skaffe en ny HD-mottaker, noe som gjør det mulig å streame HD-stasjoner til TVen.

Bruksanvisning

1 Kontakt din lokale DirecTV leverandør og indikerer at du ønsker å oppgradere din tjeneste til HD. Hvis en DirecTV anlegget er i nærheten, kan kundeservice representant plassere en arbeidsordre for å stoppe og plukke opp HD-mottaker. Eller du kan arrangere en servicetekniker for å installere mottakeren.

2 Koble koaksialkabelen kjører fra veggen inn i "In" port på baksiden av HD-mottaker. Denne kabelen bekker high definition audio og video fra parabolantennen til mottakeren.

3 Plugg en HDMI-kabel inn i "HDMI" porten på baksiden av mottakeren. Sett den andre enden inn i en av de tilgjengelige HDMI-portene på TVen.

4 Slå på TV-apparatet og trykk på "Input" -knappen på TV-ens fjernkontroll. Velg "HDMI" og DirecTV programmering vises på skjermen.