Hvordan legge til Front Differential Fluid

Differensial er en del av drivverket i en motor. Den overfører kraften fra motoren til overføring og gjør hjulene snu uavhengig slik at hjulene kan slå på ulike hastigheter å la deg få svinger. Differential smører de interne komponentene, inkludert gir og lagre, Differensial. Trykk, varme, fuktighet og friksjon kan ødelegge differensial væske og kan få den til å fordampe, noe som gjør det nødvendig å legge til differensial væske. Les videre for å lære hvordan du legger til differensial væske.

Bruksanvisning

1 Finn den fremre giret differensial peilepinnen på bilens motor. Dette kan merkes i en rekke måter, så sjekk bruksanvisningen for den nøyaktige plasseringen.

2 Ta ut peilepinnen for å kontrollere nivået av differensial væske. Hvis nivået er lavt, må du legge differensial væske.

3 Plasser en trakt inn peilepinnen hullet. Trakten vil bidra til å hindre lekkasjer på motoren din.

4 Hell differensial fluid inn i trakten langsomt. Kontroller nivået av differensial væske etter hvert halv pint til. For å sjekke nivået, fjerne trakten, erstatte peilepinnen, trekk den ut igjen for å sjekke nivået.

5 Fortsett å legge differensial væske halv halvliter om gangen inntil nivået er tilfredsstillende.

6 Sett på peilepinnen når nivået er tilfredsstillende.

Hint

  • Sjekk forsiden differensial væskenivået hver gang du endrer olje. Du bør også sjekke forsiden differensial væske hvis du oppdager at bilen ikke er giring eller snu jevnt.
  • Hvis du stadig får lave målinger når du sjekker front differensial væske, ta bilen til en mekaniker for å få det sjekket for lekkasjer.