Hvordan legge til en trådløs telefon håndsett

Hvordan legge til en trådløs telefon håndsett. Legge til et håndsett til et utvid trådløs telefon system er en fin måte å skape flere utvidelser uten å måtte bruke flere telefonkontakter. Utvid telefonsystemer er enormt variert i sine evner. Noen støtte multi-ledningsanlegg, mens andre rett og slett gi deg en måte å få tilgang til en telefonlinje med flere håndsett spredt rundt i huset. Enten du ønsker å legge til et håndsett til ditt hjem eller bedrift telefonen, er det enkelt nok å gjøre.

Bruksanvisning

Legg en trådløs telefon håndsett

1 Kontroller at den trådløse telefonen systemet er nå inne som kan utvides. Utvid trådløse telefonsystemer komme med en basestasjon og minst to håndsett. Telefonsystemet bør si "utvides" rett på basen.

2 Legg merke til merke og modellnummer på din utvides systemet. Ytterligere telefoner må være kompatibel med det opprinnelige system.

3 Bestem hvor mange ekstra telefoner du vil legge til og dobbeltsjekke om systemet vil støtte at mange flere enheter. Hvis du ikke har original brukernes manuell, de fleste produsentens nettsider har dem tilgjengelig for nedlasting.

4 Kjøpe ønsket antall kompatible tilbehørs telefoner.

Lad Accessory Handset

5 Koble strømadapteren til håndsettet ladebasen i en stikkontakt og plasser laderen på et flatt og jevnt underlag. For at telefonen skal fungere, må denne laderen forblir koblet til.

6 Installer batteriene i håndsettet og plassere den i laderen, med tastaturet vendt utover. Kontroller at telefonen lades ved å se etter "lading" indikatorlampe. Lyset vil være på så lenge håndsettet lades.

7 La håndsettet lades i minst 10 timer før du bruker den for første gang.

Registrer håndsettet til basen

8 Sett tilbehørssettet i basen av systemet. For noen enkle systemer kan dette være alt du trenger å gjøre for å registrere det nye håndsettet. I så fall vil LCD-skjermen lese "Registration Complete".

9 Trykk på "Menu" -knappen på basestasjonen, bla ned til "Registrer håndsett" og trykk "ok".

10 Trykk og hold enten "#" eller "OK" (avhengig av merke) på telefonen din til du hører indikatoren tone. På denne tiden LCD bør bekrefte håndsettet er registrert.

Tilbakestill abonnement med base

11 Tømme registreringsinformasjon fra basen hvis du ønsker å registrere telefonen din til en ny base.

12 Hold [] og [#] ned på basen i minst 5 sekunder eller til "System Reset" vises.

1. 3 Velg "avregistreringen" fra menyen, og bla ned til håndsettet du ønsker å fjerne.

14 Trykk "OK" for å avregistrere riktig håndsett. Trykk på "Ja" når du blir spurt om du er sikker, og vent på kvitteringstone.

Tilbake telefoner uten Base

15 Hold [] og [#] ned på telefonen i minst 5 sekunder til "System Reset" vises.

16 Velg "base utilgjengelig" -menyen, velg "Ja" og trykk på "OK" -knappen.