Hvordan legge til en radio til en Club Car Golf Cart

Hvordan legge til en radio til en Club Car Golf Cart


Muligheten til å slå på en radio eller spinne din favoritt-CD i golf cart kan være en ekstra enkle gleden til spillet. Hvis du har en Club Car, installere en radio eller CD-spiller i handlekurven din er en relativt enkel prosess. Alt du trenger er riktig høyttalere, ledninger og monteringsenhet for å gjøre golf like underholdende som den lange, gjennomtrengende tee skudd.

Bruksanvisning

1 Velg en radio og høyttalersystem. Fordi en Club bilens interiør er utsatt for vær og vind, er en marin mottaker anbefales. Marine stereoanlegg og høyttalere er vanligvis plassert i plast eller gummi for å holde dem tørre. Marinaer, båtliv tilbehør detaljister og marine radio uttak gjennomføre kvalitets radioer og høyttalere for båter og andre utendørs kjøretøyer (se Resources).

2 mottakeren Monter på ønsket sted. Den beste plasseringen for radio i en Club Car er i hanskerommet. Der kan det være beskyttet mot regn. Begynn med å sage et rektangulært hull i døren til hanskerommet så radio dekk lysbilder i og sitter tett, slik at ansiktet flush. Ved hjelp av de medfølgende monteringsbraketter, montere dekk til innsiden av streken dekselet. Kontroller at du er i stand til å komme bak på dekk for å koble høyttalerkablene og ledning enheten til batteriet. Hvis ikke, montere dekk etter at du har koblet systemet.

3 Montere høyttalerne. Den beste plasseringen for høyttalerne i en Club Car er under kalesjen i de bakre hjørnene (montert boks høyttalere) eller i rommet under setene på kick paneler. For å montere på kalesjen, bore hull hele veien gjennom overflaten. Bruk silikon rundt hver bolt hodet for å unngå lekkasje. For å montere høyttalere på sparkeplater, skjære hull i midten av hver overflate stor nok slik at deres magneter plass inne og høyttalerne ligge flush. Monter hver i henhold til instruksjonene. Merk: Bracket monterte høyttalere kan forstyrre benplass. Standard seks-for-ni høyttalere anbefales for under setene.

4 Wire stereoanlegget. Kjør radio strømkabel (rød) til batteriet eller nærmeste ledningsnettet. Den svarte jordledningen kan være jordet til rammen bak instrumentpanelet hvis det ikke komme til batteriet. Koble hver høyttaler ledning til riktig sted på baksiden av dekk og lodde hvis nødvendig. (Se produkt instruksjoner). Hvis du kabler, toppmonterte høyttalere, kjøre ledninger langs vernet til hver høyttaler (sikkert med plastbånd). Bruk sideavbitere å eksponere nok ledning til å passe rundt høyttalerterminalen. Lodde hver tilkobling. For spark panelhøyttalere, kjøre ledninger fra baksiden av radioen, under vognen og opp gjennom hver høyttaler hull.

5 Teste systemet. Slå på radioen. Hvis det fungerer, sikre alle festeskruer og bolter og drive din Club Car rundt for å sikre høyttalere, ledninger og radio opphold på plass når du kjører over humpete terreng.