Hvordan legge til en port til en Sub Box

Hvordan legge til en port til en Sub Box


Legge til en port til en sub-woofer boks åpner for høyere utgang for subwoofer på grunn av en økning i luftbevegelse. Også, melder crutchfield at hvis du vil ha en "boomier", lavere utgangs bass, deretter en portet kabinett er bedre enn forseglede esker. Installere en port kan være en vanskelig oppgave, som visse størrelser av radius, lengde og justering av porten må bestemmes, samt plassering av porten på sub woofer boks.

Bruksanvisning

1 Markere plasseringen på sub-woofer boks hvor porten vil bli installert. Bruke porten som en mal, tegne en skisse av porten formen på boksen med en blyant. Hvis boksen er teppebelagte, bruk en rød tusjpenn.

2 Ved hjelp av kraften drill, bore et hull på linje ved hjelp av # 60 boret for å lage en forrett hull. Plasser stikksag blad inn i hullet og så rundt havnen form følger linjen.

3 Monter port inn i hullet og bruk en gummihammer for å sikre porten sitter helt inntil sub boksen ansiktet. Hvis porten ikke passer, fjerne den, og bruke stikksag til å trimme rom til å fjerne eventuelle ujevnheter. Bruk skrutrekkeren til å kjøre treskruer inn i pre-boret porten hull.

Hint

  • Sørg for å ha tilstrekkelig innvendig volum inne i boksen før du legger til en port. Portet kabinetter krever en viss størrelse for å gjennomføre skikkelig, og forseglet vedlegg kan noen ganger være for liten til å støtte en port.
  • Sjekk med sub-woofer produsenten for informasjon om hvilken type port for å installere. Den informasjonen som trengs er lengden og radius av havnen, tuning frekvens og type port. Noen produsenter vil ikke ha denne informasjonen, og en port er ikke anbefalt for de typer av sub-woofer.
  • Stikksager er farlige verktøy som kan forårsake skade eller død. Øv forsiktig når du bruker en stikksag, og alltid bruke vernehansker og briller.