Hvordan legge til en Outlook e-postkonto til en IPhone

Hvordan legge til en Outlook e-postkonto til en IPhone


Outlook er en e-klient program laget av Microsoft. Selv om Outlook kan sende og motta e-post fra mange typer kontoer, er dens primære formål å samhandle med kontoer vert på Exchange-servere (en annen Microsoft-produkt). kan nås kontoer på utveksling fra en rekke mobile enheter. Spesielt kan du konfigurere en Apple iPhone smarttelefon for å få tilgang til e-postkontoen.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Home" -knappen på iPhone for å gå tilbake til startskjermen.

2 Trykk "Innstillinger" og deretter "E-post, kontakter, kalendere», og «Legg til konto", og til slutt, "Microsoft Exchange."

3 Skriv inn hele e-postadresse i "E-post" feltet, domenenavn Windows (kontakt Exchange-administrator for denne) inn i "Domain" -feltet, brukernavnet og passordet ditt. Trykk "Next".

4 Skriv inn hele verts navnet på Exchange-serveren bare hvis iPhone ber deg for det ved å vise en "Server" -feltet. Dette vil bare skje hvis den automatiske serveren oppdagelsen forsøkt av iPhone bare mislyktes. Trykk "Next". IPhone vil etablere en prøve tilkobling til e-postserveren.

5 Turn "Mail" til "ON" på "Velg info for å synkronisere med Exchange" iPhone-skjermen, og trykk deretter på "Lagre". På dette punktet, vil iPhone være konfigurert til å sende og motta e-post med den nye kontoen.