Hvordan legge til en ekstra Phone Jack Som Er Wireless

En trådløs telefon jack er en elektronisk enhet som lar deg legge til en annen telefonsett til den eksisterende telefonlinjen uten bryet med å installere ekstra ledninger. En trådløs telefonkontakt koster mindre enn det beløpet du vil bruke på kabling en ekstra telefon, og kontakten kan installeres på så lite som 10 minutter. I motsetning til en vanlig kablet jack, en trådløs jack lar deg frihet til å overføre telefonen til et annet sted når du føler for det.

Bruksanvisning

1 Koble den eksisterende telefon fra sin veggkontakten. Plugg den ene enden av den trådløse telefonkontakten vedlagte telefonledningen til veggkontakten, og koble den andre enden i kontakten merket "Line" på baseenheten til den trådløse telefonkontakt. En trådløs telefonkontakt har en baseenhet og en utvidelse enhet, og begge enhetene sende trådløse signaler til hverandre.

2 Få den originale telefonen og koble ledningen inn i kontakten merket "Phone" på baseenheten. Se etter den nærmeste strømuttak og koble baseenheten inn i stikkontakten. Bruk en elektrisk skjøteledning hvis stikkontakten ikke er innenfor rekkevidden til trådløse telefonkontakten.

3 Få en ny fasttelefon og plugge ledningen inn i den trådløse kontakten utvidelse enhet. Plugg den trådløse jack forlengelsesenheten inn i nærmeste stikkontakt. Løft røret og sjekk om du får summetone.

Hint

  • Les bruksanvisningen før du installerer den trådløse jack; noen trådløse knekt kan ha spesielle funksjoner som kanskje ikke er typisk på andre knekt.