Hvordan legge til bilder til sanger i iTunes

iTunes tilbyr en rekke funksjoner for å hjelpe deg med å organisere musikken din, lage spillelister og legger bildene for å se når sangene spille på enheten; Genius-funksjonen samler sanger fra iTunes-biblioteket, arrangerer og lager spillelister basert på hvor godt sangene bland sammen. iTunes legger originale albumbilder til et album eller en enkelt sang uten kostnader for deg, men du kan tilpasse din skjerm med album / sang bilder som er lagret på datamaskinen din med bare noen få museklikk.

Bruksanvisning

Hele iTunes-biblioteket

1 Åpne iTunes nettleser. Klikk på "Avansert" fanen ligger på toppen av nettleseren ved siden av "Lagre" -kategorien.

2 Velg "Hent albumbilde" under "Avansert" fanen. En pop-up vindu vises.

3 Klikk på "Hent albumbilde." iTunes vil søke hele iTunes-biblioteket og legge originale kunstverk til sanger som ikke har et bilde. Hvis iTunes ikke finner skisser for hvert album i biblioteket, vil en melding vises på skjermen med meldingen "Kunne ikke få skisser for noen album."

4 Klikk på "OK". Høyreklikk på en sang og velg "Get Info". Hvis iTunes funnet savnede kunstverk, vil det være et bilde under "Oversikt" -fanen.

Legg bilder automatisk

5 Åpne iTunes nettleser.

6 Klikk på "Edit" og naviger til "Innstillinger". Velg "Lagre" fanen i "Innstillinger" boksen.

7 Legg en sjekk ved siden av "automatisk laste ned manglende albumbilder." Klikk på "OK". Hver gang du laster ned eller importere et album eller sang, vil iTunes automatisk søke etter savnede kunstverk.

Legge til et personlig bilde

8 Åpne iTunes nettleser. Bla til sangen du vil legge til et bilde til og høyreklikk på sangen.

9 Velg "Get Info" fra menyen. Klikk på "Artwork" fanen. Hvis bildet du vil legge til er lagret i en mappe på harddisken, venstre-klikk på bildet og dra det til kunstverk boksen.

10 Legg en online bilde: Lagre bildet til en mappe på harddisken din ved å klikke på "Lagre bilde som" for Firefox eller "Lagre bilde som" for Internet Explorer. Åpne mappen med det lagrede bildet. Venstre-klikk og dra for å kunstverk boksen og klikk "OK."