Hvordan legge penger til Virgin Mobile

Hvordan legge penger til Virgin Mobile


Virgin Mobile tilbyr et forhåndsbetalt telefon service, noe som krever at du sette inn penger på kontoen til å betale for månedlige tjenester. Virgin Mobile tilbyr også flere metoder for å lage denne payment.You kan gjøre innskudd via deres hjemmeside, over telefon nettleser eller ved å kjøpe et kontantkort med kontanter.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Virgin Mobile Online Account Manager fra nettet. Klikk på "Top-Up" linken på venstre side av skjermen. Du vil bli presentert med muligheten til å legge penger på kontoen med et kredittkort, PayPal eller et forhåndsbetalt "Top-Up" kort.

2 Trykk på "$" knappen på telefonen, som ligger på de fleste Virgin Mobile-telefoner på toppen av den runde knappen. Velg "Top-Up" fra listen over alternativer. Du vil bli presentert med de samme betaling valg som vises på nettstedet.

3 Kjøp en Top-Up kort fra en leverandør. Disse er allment tilgjengelig på nærbutikker. Topp-Up kortene kommer i flere kirkesamfunn og kan kjøpes med penger, noe som gjør dem den eneste måten å opprettholde Virgin Mobile tjenesten hvis du ikke har et kredittkort, debetkort eller PayPal-konto. Imidlertid vil butikken vanligvis kreve en ekstra avgift på toppen av ansiktet verdien av kortet.