Hvordan legge Minutter til AT & amp; T

Selv om AT & T er best kjent for sine portofritt trådløse kontoer, tilbyr selskapet også forhåndsbetalte GoPhone regnskapet. Du betaler for telefonen minutter på forhånd, og hver gang du foretar et anrop eller bruke telefonen, det trekker fra kontoen din. Som dine minutter får lav, får man ofte en tekstmelding fra AT & T for å legge minutter på kontoen for å fortsette å bruke telefonen. For å legge minutter, logger du deg på nettet eller telefon system for å foreta en betaling.

Bruksanvisning

på nett

1 Klikk "Start", "Internet Explorer." Logg inn på din AT & T forhåndsbetalt konto på AT & Ts forhåndsbetalt refill sub-site fra AT & T hjemmeside (se Ressurser).

2 Skriv inn pengebeløp du ønsker å legge til din AT & T forhåndsbetalt konto.

3 Skriv inn din betalingsinformasjon når du blir bedt, og klikk "OK."

På telefonen

4 Dial "* 611" fra AT & T forhåndsbetalt telefonen.

5 Skriv inn sikkerhetsinformasjonen til å bekrefte din identitet. Klikk på alternativet for å legge minutter på kontoen din.

6 Klikk hvor mye penger du vil legge til kontoen. Skriv inn betalingsinformasjon.

Hint

  • For enkelhets skyld, AT & T kan du også muligheten til å legge minutter til kontoen din via en live-representant på telefonen, men du må betale en ekstra bekvemmelighet gebyr. Autoriserte AT & T forhandlere selger også forhåndsbetalte minutter kort for de som ikke har kredittkort, debetkort eller en brukskonto. Etter å ha gått inn i butikken og kjøpe kontantkort, vil du fortsatt ha tilgang til enten online eller telefon-systemet, men i stedet for å legge inn betalingsinformasjonen du trykker nummeret for forhåndsbetalt kort alternativet. Skriv inn innløsningskoden som du finner på kortet til å legge disse minuttene til kontoen din.
  • De kontantkort må innløses før utløpsdatoen som er trykt på kortet. Utløpsdatoen bestemmes av hvor mye du kjøper. De $ 15 kort utløper innen 30 dager. Kort mellom $ 25 og $ 60 utløper innen 90 dager. En $ 100 kort vil være bra for et år.