Hvordan legge iTunes til en MP3-spiller

Hvordan legge iTunes til en MP3-spiller


Apples iTunes-programvare har blitt en av de mest populære programmene for å administrere personlig lyd og video, og for å laste dette innholdet på kompatible MP3-spillere. Prosessen med å laste iTunes-innhold på kompatible medieenheter for bærbare nytelse er en ganske enkel prosess som kan være ferdig i bare noen få korte skritt.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes.

2 Koble den kompatible MP3-spilleren til datamaskinen ved hjelp av kontaktledningen. Hvis dette er første gang du har koblet enheten, på skjermen vil be deg om å navngi enheten, registrere det, og velge hva du ønsker å "Sync" mellom datamaskinen og enheten. For nå navn til enheten, klikker du på "Registrer senere" og deretter "Ferdig".

3 Klikk på MP3-spilleren ikonet på venstre side av iTunes. Informasjon for enheten vises på høyre side. Klikk på hver kategori (musikk, video) og velge hvilke elementer du ønsker å laste inn MP3-spilleren. Når du er ferdig i hver del, klikk på "Sync."

4 Klikk på "Library" i ruten til venstre i iTunes hvis du foretrekker å laste filene manuelt. Velge individuelle filer ved å klikke og holde tittelen, deretter dra filen (e) over navnet / ikon på MP3-spilleren, som også finnes i den venstre ruten. Spillelister fra den venstre ruten som du tidligere har opprettet kan også bli dratt inn din MP3-spiller. Når filene er ferdig med å kopiere, løse ut enheten ved å klikke på eject-ikonet ved siden av din MP3-spiller ikon i den venstre ruten.