Hvordan Lease Kommersiell Vans

Hvordan Lease Kommersiell Vans


Leasing en kommersiell van ofte er mer fornuftig enn å kjøpe en. Bedrifter trenger pålitelig transport for sine arbeidere og produkter, og leasing kan du få en ny bil hver to til tre år. Dette betyr at van vil falle inn under garantien for de fleste, om ikke alle, av tiden du kjører den. Dessuten kan van leien vanligvis brukes som en skattemessig fradrag.

Bruksanvisning

1 Handle for retten van. Lag en liste over de funksjonene du trenger. Ring kommersielle van forhandlere, og sjekk på nettet på nettsteder som BizFleet og Flex Lease Financial. Å velge riktig varebil er viktig å holde utbetalingene rimelig. Leiebetalinger er basert på mengden van verdi vil svekke seg i løpet av leieperioden. Jo høyere restverdi, jo lavere utbetalinger er sannsynlig å være.

2 Ordne for leasingfinansiering. Noen finansinstitusjoner vil godkjenne deg for leasingfinansiering før du går bort en varebil mye, og de fleste forhandlere tilbyr leasing finansiering på stedet. Diskutere alternativer med banken din og din van selger for å finne det rimeligste alternativet.

3 Spør om leievilkår. Regelmessig bil leieavtaler inkluderer ofte kilometergrenser, høy ned betalinger og straffer for skade eller annen tilpasning, selv om mange kommersielle forhandlere frafalle disse begrensningene. Sørg for at forhandleren gir deg ubegrenset kjørelengde, ingen forskuddsbetaling og evnen til å tilpasse van med din logo eller annen design. Spør om eventuelle straffetiltak som kan legges til på slutten av leieavtalen, slik som slitasje-og-tåre straffer.

4 Signer riktige papirene. Etter at leievilkår er avtalt, signere leieavtalen for den kommersielle van.

5 Kontakt forsikringsselskapet ditt umiddelbart for å legge til den nye kommersielle van til politikken.