Hvordan laster jeg ned musikkfiler på Min Sylvania MP3-spiller?

Hvordan laster jeg ned musikkfiler på Min Sylvania MP3-spiller?


Den Sylvania MP3-spilleren er en kompakt, allsidig digital audio spiller som er kompatibel med Windows-aktiverte datamaskiner. Nedlasting av musikkfiler på din Sylvania MP3-spilleren er den enkleste og mest effektive middel til å legge til dine favorittsanger. Den Sylvania MP3-spilleren fungerer omtrent som en ekstern flash-stasjon - du kan enkelt legge til og fjerne filer av noe slag ved å dra og slippe dem.

Bruksanvisning

1 Installer Windows driver inkludert i pakken før du kobler til Sylvania MP3-spiller. Sett den medfølgende driver-CD-en i CD-ROM-stasjonen, og kjør installasjonsfilen hvis den ikke lastes automatisk. Denne driveren gjør at datamaskinen kan kjenne igjen og bruke Sylvania MP3-spilleren.

2 Sett den ene enden av USB-kabelen inn i USB-porten på Sylvania MP3-spilleren.

3 Sett den andre enden av den samme USB-kabelen til USB-porten på datamaskinen.

4 Vent til datamaskinen for å gjenkjenne Sylvania MP3-spilleren som en tilkoblet enhet. Åpne filbehandler eller nettleser for å finne Sylvania MP3-spilleren som en stasjon eller tilkoblet enhet hvis datamaskinen ikke ber deg automatisk.

5 Åpne filen mappen som inneholder MP3 eller WMA digitale musikkfilene du ønsker å laste ned til din Sylvania MP3-spiller.

6 Dra og slipp fil- eller mappeikoner for ditt ønskede digital musikk på Sylvania MP3-spilleren enhetsikonet. Dra og slipp digital musikk i åpne mapper i Sylvania MP3-spiller ikonet enheten også.