Hvordan laste opp Taleopptak fra min iPhone

Hvordan laste opp Taleopptak fra min iPhone


Den innebygde Taleopptak-programmet på iPhone ikke registrerer bare notater og inkluderer en enkel trimming verktøy, men det kan du også dele dine opptak uten å måtte bruke en datamaskin. Plukk et memo og åpne Deling-menyen for å sende et opptak over Internett via e-post, via en tekstmelding eller direkte til en nærliggende enhet ved hjelp av luftslipp.

Bruksanvisning

1 Åpne Taleopptak app, og velg et opptak fra listen, eller trykk på "Record" ikonet for å opprette en ny memo.

2 Trykk på "Del" -ikonet, som ser ut som en firkant med en pil. Del-menyen har tre alternativer for opplasting notater: Airdrop, Melding og Mail. I motsetning til ved hjelp av Bilder-appen, kan du ikke dele talebeskjeder via Facebook eller Twitter. Hvis du vil sende et notat til flere personer eller bruker mer enn én type deling, gå tilbake til menyen Del etter sending memo gang.

3 Trykk på en persons navn for å sende en talebeskjed til en annen iOS-enhet i samme rom ved hjelp av luftslipp. Når du har valgt en person, må mottakeren trykke "Godta" for å åpne memo.

4 Velg "Mail" å feste et notat til en e-post som en M4A-fil. Fyll i "Til" adresse, skriv en melding i e-posten og trykk "Send". Windows- og Macintosh-maskiner kan spille M4A-filer uten ekstra programvare, slik at du kan sende notater til noen, selv om mottakeren ikke eier en iPhone.

5 Plukk "Message" for å sende et notat ved hjelp av en tekstmelding. Hvis du skriver til en annen iOS-bruker, sender telefonen meldingen med iMessage gratis. Hvis ikke, bruker meldings en MMS-melding. Du kan beskjed notater til alle typer telefoner som støtter MMS, men mottakerens telefon må støtte M4A lydfiler for å spille av memo.

Hint

  • For å slå på luftslipp, sveiper du opp fra bunnen av hver telefonskjermen, trykk på "luftslipp" og velg "Alle". Du kan også velge "Kontakter Only" for å begrense luftslipp tilkoblinger, men med dette alternativet vil du ikke se folk som ikke er logget på iCloud. Airdrop krever iOS 7 eller høyere, og du må aktivere både Wi-Fi og Bluetooth for at det skal fungere.
  • I tillegg til å dele notater direkte fra din iPhone, kan du synkronisere dem til datamaskinen ved hjelp av iTunes. Koble telefonen din med USB-kabelen, kjøre iTunes og velg din iPhone. Åpne kategorien "Musikk", «Inkluder taleopptak" og trykk "Apply". Når du har synkronisert et memo, høyreklikker du den i iTunes-biblioteket og velg "Vis i Windows Explorer" for å finne M4A-fil på datamaskinen, slik at du kan laste det opp til Internett eller legge det ved en e-post.